Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gerhard Roiss ar putea fi demis de la conducerea OMV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gerhard Roiss ar putea fi demis de la conducerea OMV

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea pleca de la conducerea companiei austriece inainte sa-si termine contractul, din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, transmite Reuters, care. continuă pe Wall-Street Ro

CEO-ul OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece inainte de expirarea contractului sau martie 2017), pe fondul scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, anunta Reuters. Surse citate de presa din Austria sustin ca o eventuala despartire de Gerhard Roiss ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a conducerii OMV programata marti.

Directorul general executiv al OMV ar putea fi demis

Directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului .

Seful OMV ar putea fi demis din cauza scaderii veniturilor grupului

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea pleca de la conducerea companiei austriece inainte sa-si termine contractul, din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, transmite Reuters, care citeaza presa din Austria.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )