Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful OMV ar putea fi demis din cauza scaderii veniturilor grupului

Adevărul Adevărul,
Seful OMV ar putea fi demis din cauza scaderii veniturilor grupului

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea pleca de la conducerea companiei austriece inainte sa-si termine contractul, din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, transmite Reuters, care citeaza presa din Austria. continuă pe Adevărul

Contractul directorului OMV ar putea fi incheiat, din cauza scaderii profitului operational al companiei

Contractul directorului general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi incheiat anticipat in sedinta administrativa de astazi, dupa ce profitul operational al companiei a inregistrat o scadere majora, transmit surse apropiate situatiei citate de Reuters.

Directorul general executiv al OMV ar putea fi demis

Directorul general executiv al OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului .

Gerhard Roiss ar putea fi demis de la conducerea OMV

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea pleca de la conducerea companiei austriece inainte sa-si termine contractul, din cauza scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, transmite Reuters, care.

Charles Aznavour, internat de urgenta din cauza unei infectii

Probleme de sanatate pentru Charles Aznavour. Legendarul cantaret francez a fost nevoit sa-si anuleze un concert, fiind spitalizat din cauza unei infectii.

Ducesa de Cambridge se simte foarte rau din cauza sarcinii

Ducesa de Cambridge, insarcinata in zece saptamani cu cel de-al doilea copil, s-a refugiat la vila parintilor sai din Bucklebury, din cauza greturilor matinale severe de care sufera, informeaza Mediafax.

Autoritatile spaniole, in alerta din cauza virusului Ebola

Numarul persoanelor spitalizate din cauza virusului Ebola in Spania a ajuns la 17. Dintre ele, 16 sunt suspecte, iar doar un singur caz, cel al infirmierei care lucra la un spital din Madrid, a fost confirmat.

Laureatul Nobelului pentru Economie in 2001: Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro

Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro, avertizeaza laureatul premiului Nobel pentru Economie in 2001, Joseph Stiglitz. Acesta este ingrijorat si de situatia economiei americane. Economistul sustine ca nu.

CEO-ul OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece

Gerhard Roiss, directorul general executiv al OMV, ar putea fi demis de la conducerea companiei austriece inainte de expirarea contractului sau martie 2017), pe fondul scaderii veniturilor operationale si a unor neintelegeri din cadrul grupului, anunta Reuters. Surse citate de presa din Austria sustin ca o eventuala despartire de Gerhard Roiss ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a conducerii OMV programata marti.

Contractul directorului OMV ar putea fi incheiat, datorita scaderii profitului operational al companiei

Contractul directorului general al grupului petrolier austriac OMV, Gerhard Roiss, ar putea fi incheiat anticipat in sedinta administrativa de astazi, dupa ce profitul operational al companiei a inregistrat o scadere majora, transmit surse apropiate situatiei citate de Reuters.

Amicalul de lux Brazilia-Argentina in pericol din cauza poluarii

Cele doua super puteri ale fotbalului sud-american si-au dat intalnirea pentru un amical de cinci stele in China, numai ca poluarea a atins cote alarmante in ultimele zile si meciul de la Beijing ar putea sa fie anulat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )