Libnet.ro
UNICEF

15:30

Germania acorda industriei auto doua miliarde de euro pentru trecerea la motoarele electrice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania acorda industriei auto doua miliarde de euro pentru trecerea la motoarele electrice

Oficialii germani au fost de acord cu un pachet de sprijin de doua miliarde de euro pentru a-i ajuta pe producatorii auto si industria auto sa treaca de la motoarele cu combustie la cele pentru masinile electrice si la conducerea autonoma, potrivit unui document al Ministerului Economiei consultat luni de Reuters, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele valutare de la Banca Nationala au crescut cu 1,2 miliarde euro, in octombrie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 33,795 miliarde de euro, la 31 octombrie 2020, fata de 32. 588 milioane euro, la 30 septembrie 2020.

Siegfried Muresan (PNLPPE) anunta un acord in Parlamentul European asupra Mecanismului de Rezilienta si Redresare: Putem spune cu certitudine ca Romaniei ii vor reveni 79,9 miliarde euro

Europarlamentarul Siegfried Muresan PNLPPE) a anuntat luni un acord politic in Parlamentul European asupra Mecanismului de Rezilienta si Redresare, prin care Romania ar urma sa beneficieze de o finantare europeana de peste 30 de miliarde de euro in urmatorii patru ani.

100.000 de euro pentru firmele care au grija de mediul inconjurator: ce e programul Electric Up

Ministrul Economiei a anuntat ca statul stabileste ultimele detalii pentru programul Electric Up, unul prin care firmele pot primi pana la 100. 000 de euro, fonduri nerambursabile. Guvernele sunt.

S-a anuntat cand incepe Electric Up: Fonduri nerambursabile de pana la 100.000 Euro pentru firme, sa-si instaleze panouri solare si charger de masini electrice

Ministrul Economiei, Vrgil Popescu, a anutat cand urmeaza sa inceapa programul Electric Up, prin care circa 1. 000 de firme romanesti vor putea obtine fonduri nerambursabile de pana la 100. 000 de euro fiecare, pentru a-si instala panouri solare de producere a energiei si statii de incarcare charger) a masinilor electrice.

Fond de 535 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor in Delivery Hero si FlixBus

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, in valoare totala de 535 de milioane de euro, lansat de o companie germana de venture capital care a mai investit inainte si in firme care au ajuns unicorni intre timp, ca Delivery Hero livrari) si FlixBus transport), prezente si in Romania.

VIDEOCONFERINTA BURSA AFACERI IN AGRICULTURA ADRIAN PINTEA, DIRECTOR GENERAL APIA: APIA a virat 994 de milioane de euro, pentru 75% din fermieri

994 de milioane de euro au fost deja virate catre mai mult de 75% din fermierii autorizati la plata, in doar 13 zile, a anuntat Adrian Pintea, director general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )