Libnet.ro
UNICEF

09:15

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

B1 B1,
Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca autoritatile Germaniei au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de miercuri. Daca judetele Gorj si Neamt au fost retrase de. continuă pe B1

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Doua judete din Romania, scoase de Germania de pe lista zonelor de risc

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar judetele Gorj si Neamt au fost retrase de pe aceasta lista. La acest moment, alaturi de Capitala, 13 judete din Romania se afla in continuare pe aceasta lista. Persoanele care s-au aflat intr-una din zonele de risc oricand in ultimele 14 zile inainte de sosirea in Germania sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Germania a retras judetele Gorj si Neamt de pe lista zonelor de risc. Ce se intampla cu Bucurestiul

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca Germania a actualizat lista zonelor de risc si a scos de pe aceasta judetele Gorj si Neamt. Municipiul Bucuresti si 13 judete sunt in continuare pastrate pe lista, iar cei care calatoresc in Germania si vin din aceste zone trebuie sa completeze un formular si sa stea 14 zile in izolare.

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful .

Vesti bune pentru soferii din Romania! Am obtinut 875 de milioane de euro de la UE pentru cea mai tare autostrada din tara

Joi, Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat o investitie in valoare de 875,5 milioane euro de la Fondul de Coeziune pentru construirea primei faze a autostrazii Sibiu-Pitesti, anunta un comunicat de presa al Executivului comunitar. Vesti bune pentru soferii din Romania! Astfel, Comisia Europeana mai subliniaza ca aceasta va fi prima autostrada care va .

Biserici si manastiri din Romania. Locurile sfinte pe care trebuie sa le vizitezi

Cand vine vorba de Romaniaturistica, toata lumea recunoaste potentialul imens pe care tara noastra il are. Numai daca vorbim de zone salbatice, inca nedescoperite, despre zonele monument, dar si despreportofoliul de manastiri si biserici pe care Romania il are, cu o vechime considerabila, am putea spune ca da, Romania este o tara binecuvantata. Biserici si .

Cantareata din Romania cu casa de peste 1 milion de euro: Am pornit de la o casuta mica, cu doua geamuri

Munceste din greu, dar are cu ce se lauda! Ce cantareata din Romania si-a luat casa de peste 1 milion de euro cu un dressing urias. Gabriela Nistor, casa de peste un milion de euro indragita solista de muzica populara locuieste intr-o casa de lux. Gabriela Nistor a dat peste un milion de euro pe .

Cine este eleva din Oradea care a luat singurul 10 la BAC-ul de toamna. De 18 nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania

Ministerul Educatiei a anuntat ca 31,5% dintre cei care au sutinut sesiunea de toamna a bacalaureatului au luat note de promovare. Printre acestia, se remarca o eleva din Oradea, care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la toate probele, limba romana, istorie si geografie. Este pentru prima data in 18 ani, in Romania, cand un elev ia 10 pe linie la BAC-ul de toamna.

PRO TV, anunt de ultima ora! Au intrat pe piata de sanatate din Romania

Pro TV vine cu o surpriza uriasa pentru fanii trustului! Romanii pot lua la cunostinta diferite sfaturi despre sanatate chiar de la postul lor iubit. Pro TV intra pe piata de sanatate din Romania Sanatatea este unul dintre cele mai aprinse si discutate subiecte ale vremurilor noastre, iar pentru a oferi romanilor inca o perspectiva .

Cum vrea Selly sa schimbe sistemul de invatamant din Romania

Dupa ce a terminat liceul si a luat Bacalaureatul cu o nota mare, vloggerul Selly si-a propus sa schimbe sistemul de invatamant din Romania. A realizat in acest sens o scrisoare deschisa cate Ministrul Educatiei, Monica Anisie, si Premierul Ludovic Orban.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )