Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Playtech Playtech,
Doctorul Ovidiu Bajenaru a murit. Unul dintre cei mai mari neurologi din Romania avea COVID-19

Doliu in lumea medicala din Romania! Un medic extrem de cunoscut, care a salvat viata a mii de pacienti, a decedat astazi. Ovidiu Bajenaru, seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost rapus de COVID-19. Mai multe detalii, in continuare. A murit doctorul Ovidiu Bajenaru Prof. Dr. Ovidiu Bajenaru, seful . continuă pe Playtech

A murit unul dintre cei mai cunoscuti basisti din lume

Idolul mai multor generatii de tineri, basistul trupei Bay City Rollers, a murit, la 62 de ani. Cauza decesului este un mister. Familia asteapta raportul medicilor.

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

UMF Carol Davila: Am pierdut unul dintre cei mai de seama reprezentanti. Prof. dr. Bajenaru a fost un om luminat, cu viziune, care a muncit continuu

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti deplange intr-un comunicat disparitia prof. dr. Ovidiu Bajenaru, unul dintre cei mai buni neurologi din Romania, creator de scoala.

A murit unul dintre doctorii de marca ai Romaniei, creatorul scolii moderne de neurologie

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti a pierdut astazi unul dintre cei .

Unul dintre cei mai reputati neurologi din Romania a murit de COVID-19. Prof. dr. Ovidiu Bajenaru era internat de o saptamana la Institutul Matei Bals

Seful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, a murit joi, la Institutul Matei Bals din Capitala, unde era internat de o saptamana, dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Unul dintre cele mai ambitioase demersuri NASA ca sa aflam ce-i in Univers

Chiar daca NASA are multe abilitati tehnologice, poate avea inca greutati trimitand date de la misiunile spatiale indepartate inapoi pe Pamant si invers. Este unul dintre motivele.

Unul din cei mai bogati afaceristi din Moldova a murit in urma unui accident de bicicleta

Florin Cusiac, patronul Olint Radauti, era pasionat de mountain-bike. Ultima cursa i-a fost insa fatala. Se plimba alaturi de mai multi prieteni pe dealurile din Radauti. Barbatul de 44 de ani s-a dezechilibrat, iar in cadere s-a lovit de mai multe ori la cap. Cei care il insoteau i-au acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei, insa la spital afaceristul s-a stins.

Unul dintre cei mai apreciati politisti, Radu Gavris, prim adunct al sefului Politiei Capitalei, detasat la Harghita de seful demisionar al Politiei Romane

Inainte sa-si dea demisia, chestorul Liviu Vasilescu l-a detasat pe comisarul-sef Radu Gavris pe o perioada de 6 luni in functia de adjunct al inspectorului sef al Inspectoratului de Politie Judetean Harghita. Gavris era prim-adjunct al sefului Politiei Capitalei.

Profesorul Ovidiu Bajenaru a murit de Covid-19. Era seful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar Bucuresti

Medicul Ovidiu Bajenaru avea 63 de ani si era internat de mai multe zile la Institutul Matei Bals din Capitala. Initial, el a fost internat la Spitalul Universitar, acolo unde conducea Clinica de Neurologie. Dupa ce starea lui s-a inrautatit, a fost transferat pe sectia de terapie intensiva a Institutului Matei Bals. Astazi, medicii au anuntat decesul sau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )