Libnet.ro
UNICEF

07:15

Germania anunta ca poate plati mai mult pentru cheltuielile de functionare a NATO

România Liberă România Liberă,
Germania anunta ca poate plati mai mult pentru cheltuielile de functionare a NATO

Germania doreste sa contribuie mai mult la cheltuielile de functionare a NATO atat timp cat alti ali. continuă pe România Liberă

Berlinul, dispus sa plateasca mai mult pentru cheltuielile de functionare a NATO. Ministrul german al Apararii: Noi suntem pregatiti sa furnizam mai multi bani, dar nu mai mult ca SUA

Ministrul german al apararii, Annegret Kramp-Karrenbauer, a anuntat ca Berlinul este dispus sa contribuie mai mult la cheltuielile de functionare a NATO, dar nu mai mult decat SUA.

Zona euro pune presiune pe Germania si Olanda sa investeasca mai mult

Germania si Olanda, care inregistreaza excedente bugetare, ar trebui sa investeasca mai mult pentru .

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, de la inceputul anului

Citricele si alte fructe meridionale, biletele de avion si fructele alaturi de conservele din fructe si de cartofi sunt produsele care s-au scumpit cel mai mult, de la inceputul acestui an pana in septembrie, cu peste 10%, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS).

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier. Unde lucreaza Cristinel Dancila

Sotul Vioricai Dancila pare sa fie cel care aduce veniturile substantiale din casa, pentru ca doar anul trecut a avut un castig cu totul spectaculos. Guvernul Dancila ar putea sa cada joi, odata cu citirea motiunii de cenzura, initiata de PNL. Sotul Vioricai Dancila castiga mult mai mult decat salariul sotiei premier Cristinel Dancila a .

Utilizatorii cheltuie mai mult pe aplicatii mobile in 2019

Utilizatorii de smartphone-uri cheltuie destul de multi bani pe aplicatii in App Store si Google Play, iar 2019 a fost un an profitabil pentru dezvoltatori. in trimestrul trei din 2019,.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )