Libnet.ro
UNICEF

01:05

Produsele care s-au scumpit cel mai mult, de la inceputul anului

Adevărul Adevărul,
Produsele care s-au scumpit cel mai mult, de la inceputul anului

Citricele si alte fructe meridionale, biletele de avion si fructele alaturi de conservele din fructe si de cartofi sunt produsele care s-au scumpit cel mai mult, de la inceputul acestui an pana in septembrie, cu peste 10%, arata datele publicate vineri de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Citricele, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in septembrie

Citricele si alte fructe meridionale, branza de oaie si ouale sunt alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna septembrie a acestui an, fata de luna precedenta, in timp ce cartofii, fasolea boabe si alte fructe proaspete s-au ieftinit.

INS: Preturile de consum AU CRESCUT in septembrie 2019 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Care sunt ALIMENTELE care s-au scumpit cel mai mult

Institutul National de Statistica INS) arata ca preturile de consum in luna septembrie 2019 comparativ cu luna septembrie 2018 au crescut cu 3,5%. Rata anuala calculata pe baza indicelui armonizat al.

S-a lansat telefonul care se incarca cel mai repede din lume: de ce nu-l poti cumpara

Daca ti-ai dat seama ca cele mai bune telefoane sunt cele care se incarca surprinzator de repede, noul Oppo Reno Ace bifeaza cu brio acest detaliu. Telefoanele celor de la Oppo nu sunt foarte.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 OCTOMBRIE Crestere de 1,87% pentru titlurile Nuclearelectrica

Inregistrand o apreciere de 1,87%, in raport cu moneda euro, in intervalul 1 - 8 octombrie, titlurile producatorului de energie Nuclearelectrica SNN) reprezinta actiunile care au oferit cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 0,62%, in perioada mentionata.

Ronaldinho: Paolo Maldini e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit in cariera mea

Ronaldinho 39 de ani) a dezvaluit care a fost cel mai bun jucator alaturi de care a avut ocazia sa joace. Legendarul brazilian spune ca Paolo Maldini 51 de ani) este de departe cel mai bun fotbalist cu care a impartit vestiarul.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 SEPTEMBRIE - 4 OCTOMBRIE Transgaz, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere de 0,6%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, titlurile Transgaz TGN) reprezinta actiunile care au consemnat cel mai bun parcurs din randul componentelor indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 1,64%, in perioada mentionata.

Propunerea lui Victor Ponta pentru scaunul de comisar european din partea Romaniei: Va trece cel mai repede

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca propunerea care va trece cel mai repede de evaluarea din Parlamentul European este Corina Cretu, iar portofoliul cel mai important este Extinderea. in.

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

Zona euro pune presiune pe Germania si Olanda sa investeasca mai mult

Germania si Olanda, care inregistreaza excedente bugetare, ar trebui sa investeasca mai mult pentru .

Germania anunta ca poate plati mai mult pentru cheltuielile de functionare a NATO

Germania doreste sa contribuie mai mult la cheltuielile de functionare a NATO atat timp cat alti ali.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )