Libnet.ro
UNICEF

10:30

Germania: Cel putin doi morti dupa ce o masina a intrat in multimea dintr-o zona pietonala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Germania: Cel putin doi morti dupa ce o masina a intrat in multimea dintr-o zona pietonala

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o zona pietonala din orasul german Trier sud-vest), incident ce survine pe fondul temerilor de atentate, relateaza AFP, preluat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Alerta intr-un oras din Germania. Cel putin trei morti dupa ce o masina a intrat in multime FOTO VIDEO

O masina a intrat in multime, marti, pe o strada pietonala din Trier, un oras din vestul Germaniei. Trei persoane au fost ucise, scrie presa locala.

Doi morti si mai multi raniti in Germania, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de pietoni

Doi morti si mai multi raniti s-au inregistrat, marti, in orasul Trier din Germania, dupa ce o masin.

ALERTA Germania Patru morti, printre care un bebelus, si 15 raniti dupa ce o masina a intrat in multime, in orasul Trier Soferul a fost arestat

Patru persoane, inclusiv un bebelus de 9 luni, au murit si pana la 15 persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in zona pietonala in orasul Trier, din vestul Germaniei, in ceea ce autoritatile au spus ca pare sa fi fost un act deliberat, relateaza Reuters. 15: Procurorul Peter Fritzen a spus in cadrul unei conferinte de presa ca suspectul bause o cantitate semnificativa de alcool. 00: Numarul persoanelor decedate a crescut la patru. 45: Soferul masinii ar putea suferi de tulburari psihiatrice procuror) AFP)19. 30 Un bebelus se afla printre victime.

Cel putin 110 civili, masacrati cu salbaticie de jihadisti in Nigeria

Cel putin 110 oameni au fost ucisi de jihadistii din Boko Haram in cadrul unui atac asupra unui sat din nord-estul Nigeriei, conform informatiilor oferite de reprezentanti ONU.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )