Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alerta intr-un oras din Germania. Cel putin trei morti dupa ce o masina a intrat in multime FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alerta intr-un oras din Germania. Cel putin trei morti dupa ce o masina a intrat in multime FOTO VIDEO

O masina a intrat in multime, marti, pe o strada pietonala din Trier, un oras din vestul Germaniei. Trei persoane au fost ucise, scrie presa locala. continuă pe Adevărul

Germania: Cel putin doi morti dupa ce o masina a intrat in multimea dintr-o zona pietonala

Cel putin doua persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-o zona pietonala din orasul german Trier sud-vest), incident ce survine pe fondul temerilor de atentate, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

Cel putin 110 civili, masacrati cu salbaticie de jihadisti in Nigeria

Cel putin 110 oameni au fost ucisi de jihadistii din Boko Haram in cadrul unui atac asupra unui sat din nord-estul Nigeriei, conform informatiilor oferite de reprezentanti ONU.

VIDEO Coronavirus: Modalitatea ingenioasa in care un oras din Turcia le aminteste oamenilor sa poarte masca

Un oras din Turcia a instalat camere de luat vederi la refugiile din statiile de autobuz, iar oricine care nu poarta masca isi vede fata acoperita de coronavirus, relateaza Euronews.

Testare in masa intr-un oras din Spania: Aproape toata populatia este infectata cu coronavirus

Autoritatile spaniole dintr-un oras din sudul tarii iberice au luat decizia de a testa in masa localnicii, dupa ce un test de screening a aratat ca majoritatea locuitorilor au fost infectati cu noul.

Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Cancelarul Angela Merkel s-a aratat impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun, avertizand ca exista riscul ca pandemia de Covid-19 sa se inrautateasca, noteaza Reuters, care citeaza surse din interiorul unei videoconferinte care a avut loc luni.

CORONAVIRUS |Aproape 35% dintre cazurile din ultima saptamana, inregistrate in Bucuresti si alte 4 judete. 48 de ani varsta medie a celor infectati. Peste 95% dintre cei care au murit aveau cel putin o comorbiditate

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a publicat, marti, raportul saptamanal privind evolutia cazurilor de coronavirus in Romania, analiza din care reiese ca in intervalul 23 - 29 noiembrie,.

Nava atacata de pirati in Golfului Guineea: La bordul vasului se afla si marinari romani, iar cel putin unul dintre ei ar fi fost luat ostatic

O nava petroliera la bordul careia se afla si cetateni romani a fost atacata de pirati in apropierea Golfului Guineea din Oceanul Atlantic. Incidentul a avut loc duminica, iar in momentul atacului pe nava .

OMS: Rata de imunizare trebuie sa fie de cel putin 60% pentru a combate Covid-19

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, potrivit unui inalt oficial al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

Digi24: Cerul a devenit brusc violet. Cum se explica straniul fenomen observat intr-un oras din Suedia

Locuitorii din orasul Trelleborg din Suedia au vazut cum cerul de deasupra lor devine, in mod straniu, violet. S-a intamplat la inceputul lunii noiembrie, de mai multe ori, la caderea noptii. Si nu, nu se pune problema sa fie vorba despre aurora boreala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )