Libnet.ro
UNICEF

06:00

Germania a dat interzis Romaniei. Anuntul de ultima ora al oamenilor lui Merkel

Playtech Playtech,
Germania a dat interzis Romaniei. Anuntul de ultima ora al oamenilor lui Merkel

Avertismente de calatorie, zone de risc, cerinte de carantina. Pentru multi turisti, reglementarile de intrare in Germania raman confuze. incercam sa gasim cateva raspunsuri la cele mai importante intrebari. Germania a dat interzis Romaniei Toti potentialii calatori sunt sfatuiti sa caute cele mai noi informatii inainte de a-si face bagajele. Ceea ce se aplica UE . continuă pe Playtech

Ultima ora! Un camion plin cu paleti de plastic a ars mai mult de o ora pe Autostrada A1. Ce s-a intamplat cu soferul

Un incident teribil a avut loc in aceasta dimineata pe Autostrada A1, in apropierea localitatii Recas, pe sensul de mers Timisoara-Lugoj. Aici, un TIR care transporta paleti de plastic si alte materiale combustilbile a ars ca o torta pentru aproximativ o ora, timp in care fumul dens a devenit de neoprit. Ce spun autoritatile Reprezentantii .

Ultima ora. Microbuz plin cu copii, implicat intr-un accident rutier. Cei mici urmau sa ajunga la after-school

Momente de panica pentru unsprezece copii, dupa ce au fost victimele unui accident rutier, petrecut cu putin timp in urma. Nefericitul eveniment a avut loc in Ploiesti, pe strada Zidari, in jurul orei 10:50. in ce stare se afla micutii Alerta in randul parintilor, dupa ce copiii lor, pe care ii stiau in siguranta, au .

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )