Libnet.ro
UNICEF

11:46

Germania, decizie radicala pentru Romania. Ce se intampla acum: vestea de ultima ora

Playtech Playtech,
Germania, decizie radicala pentru Romania. Ce se intampla acum: vestea de ultima ora

Capitala Romaniei a fost adaugata de catre autoritatile germane pe lista regiunilor din Romania considerate zone de risc. Pe lista respectiva se afla si alte 17 judete, iar calatorii trebuie sa declare daca vin din acestea. Germania, decizie radicala pentru tara noastra Ambasadorul Romaniei la Berlin a explicat ca cei care nu resecta reguile pot . continuă pe Playtech

Fenomenul ingrijorator din Romania. Se intampla acum in Delta Dunarii

Lipsa precipitatiilor din ultima vreme afecteaza tot mai mult sectorul agricol si provoaca aparitia unor fenomene alarmante. Astazi va prezentam situatia din Delta Dunarii, acolo unde lacul Nuntasi, cunoscut pentru calitatile sale terapeutice, aproape ca a secat. Ce spun specialistii, in continuare. Fenomen ingrijorator in Delta Dunarii Lacul Nuntasi, devenit faimos pentru proprietatile sale terapeutice, .

Victor Ponta, decizie radicala. Daciana Sarbu l-a obligat sa faca asta

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat pentru Adriana Nedelea LA FIX ca va trebui sa se mute de acasa in perioada campaniei electorale pentru a evita infectarea familiei cu noul coronavirus. Ce decizie radicala a luat Victor Ponta Daciana mi-a spus sa ma mut in septembrie. Nu vrea sa pun in pericol copiii si .

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Ce se intampla acum in Romania

Cu putin timp in urma Raed Arafat a vorbit despre posibilitatea reintrarii in starea de urgenta. Ce se intampla in Romania. Anuntul de ultima ora al sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta La sfarsitul lunii iulie, Raed Arafat a declarat ca nu se poate spune ca situatia este controlata in ceea ce priveste raspandirea pandemiei, .

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

S-a intamplat dupa 12 ani! Andra Maruta a dat acum vestea cea mare

Este una din cele mai iubite soliste ale momentului si cu o familie de invidiat. Andra si Catalin Maruta formeaza unul din cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc, si asta se vede cu ochiul liber. Acum fix 12 ani am spus Da! Cu doi copii frumosi si cariere bine puse la punct Andra si .

Amanta lui Alin Oprea, prietena cu sotia cantaretului. Ce se intampla acum. S-a aflat

Alin Oprea s-a despartit de sotia sa dupa ce s-a indragostit nebuneste, culmea, de o apropiata a familiei. Nevasta cantaretului a facut pe detectivul pentru a afla ce se intampla cu sotul ei, iar ceea ce a descoperit a facut-o sa planga. Amanta lui Alin Oprea este o prietena de-a sotiei sale. Ce se intampla .

10 august 2020: doi ani de la protestul diasporei din Piata Victoriei. Ce se intampla acum

Astazi se implinesc doi ani de la protestele din Piata Victoriei din Bucuresti. Cateva zeci de persoane s-au strans ieri, duminica, 9 august in acea piata pentru a marca momentul. Cei care au participat ii considera vinovati pe Liviu Dragnea, Viorica Dancila si pe Carmen Dan si cer sa se faca dreptate. Doi ani de .

Mascatii au intrat peste Duduieni. Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de inmormantarea interlopului Emi Pian si trupele de mascati au decis sa faca razii in curtea vilei in care a locuit acesta. Conform informatiilor din aceasta dimineata, se fac perchezitii, atat in cazul crimei, dar si intr-un dosar mai vechi de inselaciune. Mascatii in curtea lui Emi Pian Surse din interoriorul .

Grecia continua restrictiile pentru Romania. Ce trebuie sa afle toti turistii

Pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus pe teritoriul ei, Grecia a impus noi interdictii si restrictii pentru cei ce-i calca granitele, printre acestia numarandu-se si cetatenii romani. Grecia continua cu restrictiile pentru cetatenii care vin din Romania. Ce trebuie sa stie toti turistii care vor sa mearga acolo Autoritatile din Grecia au extins interdictiiile .

CORONAVIRUS |Grecia extinde restrictiile de calatorie, inclusiv pentru Romania, pana pe 31 august

Autoritatile din Grecia au extins restrictiile de calatorie pentru mai multe tari, printre care si Romania, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19. De asemenea, Autoritatea Elena de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )