Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenomenul ingrijorator din Romania. Se intampla acum in Delta Dunarii

Playtech Playtech,
Fenomenul ingrijorator din Romania. Se intampla acum in Delta Dunarii

Lipsa precipitatiilor din ultima vreme afecteaza tot mai mult sectorul agricol si provoaca aparitia unor fenomene alarmante. Astazi va prezentam situatia din Delta Dunarii, acolo unde lacul Nuntasi, cunoscut pentru calitatile sale terapeutice, aproape ca a secat. Ce spun specialistii, in continuare. Fenomen ingrijorator in Delta Dunarii Lacul Nuntasi, devenit faimos pentru proprietatile sale terapeutice, . continuă pe Playtech

Kinga Sebestyen, vacanta eco in Delta Dunarii. A calatorit cu caruta si a mancat de la sateni!

Kinga Sebestyen, celebra promotoare Kangoo Jumps, a ales ca prima vacanta in perioada pandemiei sa aiba loc in Romania, intr-un loc retras, in mijlocul naturii. A ales astfel Delta Dunarii, mai exact o zona cat mai departe de aglomeratia urbana, unde a descoperit traditiile locale, a mers cu caruta, a savurat mancarea bio facuta de sateni si a facut sport in aer liber pe canalele Dunarii.

Turist in Romania: Scump si prost! in Delta Dunarii ne-au servit cu peste cumparat de la supermaket

Florin Costache, un fotograf galatean care in vara lui 2020 a fost cateva zile la mare, la munte si in Delta povesteste ca a fost foarte dezamagit de servicii mai bine zis de lipsa acestora) si de preturi.

Un lac de peste 850 de hectare, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat

Un lac de peste 850 de hectare din judetul Constanta, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat, flora si fauna din zona fiind grav afectate. Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral ABADL).

VIDEO Un lac de peste 850 de hectare, din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat

Un lac de peste 850 de hectare din judetul Constanta, aflat in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, a secat, flora si fauna din zona fiind afectate.

Pandemia a adus alte categorii de turisti in Delta Dunarii. Cine le-a luat locul studentilor si fostilor vamaioti

Pandemia a adus anul acesta si alte categorii de turisti in Delta Dunarii, respectiv familii cu copii si corporatisti, ce au fost nevoite sa caute o destinatie interna de vacanta care sa le permita distantarea fizica de alte persoane, dar si sa faca, in acelasi timp, plaja la Marea Neagra, releva o analiza de profil.

Pensii 2020. Toti pensionarii din Romania sunt vizati. Ce se intampla acum cu punctul de pensie si cu pensia minima

Inca nu se cunoaste concret cu cat vor creste pensiile de la 1 septembrie. Legea pensiilor prevede ca acestea sa creasca cu 40% incepand cu 1 septembrie 2020. Premierul Ludovic Orban spune ca in aceasta saptamana se va stabili cu cat vor fi majorate pensiile. Pensii 2020. Anunt pentru toti pensionarii din Romania. Ce se .

Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Ministrul Sanatatii a declarat ieri despre situatia pacientilor cu COVID-19 din spitale. Numarul persoanelor infectate nu a atins limita maxima pe care spitalele o pot primi, insa Nelu Tataru avertizeaza ca nu trebuie fortat acest numar. Care este situatia pacientilor de la Terapie Intensiva Din pacate, un numar tot mai mare de oameni ajunge in .

Se intampla la Banca Transilvania chiar acum: mutare uimitoare pentru piata din Romania

In ciuda anului destul de dificil, Banca Transilvania are o veste care o face sa se remarce intre celelalte banci din Romania. in concurenta cu ING, Raiffeisen sau OTP, BT sta foarte.

Amanta lui Alin Oprea, prietena cu sotia cantaretului. Ce se intampla acum. S-a aflat

Alin Oprea s-a despartit de sotia sa dupa ce s-a indragostit nebuneste, culmea, de o apropiata a familiei. Nevasta cantaretului a facut pe detectivul pentru a afla ce se intampla cu sotul ei, iar ceea ce a descoperit a facut-o sa planga. Amanta lui Alin Oprea este o prietena de-a sotiei sale. Ce se intampla .

Mascatii au intrat peste Duduieni. Ce se intampla acum la casa lui Emi Pian

Au trecut patru zile de inmormantarea interlopului Emi Pian si trupele de mascati au decis sa faca razii in curtea vilei in care a locuit acesta. Conform informatiilor din aceasta dimineata, se fac perchezitii, atat in cazul crimei, dar si intr-un dosar mai vechi de inselaciune. Mascatii in curtea lui Emi Pian Surse din interoriorul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )