Libnet.ro
UNICEF

11:30

Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Antena3 Antena3,
Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Peste 40 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au fost prezenti la o slujba religioasa din Frankfurt, la inceputul acestei luni, a declarat sambata seful departamentului de Sanatate al orasului. continuă pe Antena3

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres.

Trei politicieni din Hunedoara care s-au infectat cu coronavirus dupa ce au participat la o sedinta de partid doneaza plasma pentru pacienti cu COVID-19

Deputatul Lucian Heius, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, si administratorul public al Devei, Adrian David, care s-au infectat cu coronavirus la o sedinta a conducerii PNL, in luna martie, au donat sambata plasma pentru pacientii diagnosticati cu COVID - 19.

17.585 de persoane infectate cu coronavirus in Romania. 198 de cazuri raportate in ultimele 24 de ore

Pana astazi, 21 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 17. 585 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10. 581 au fost declarate vindecate si externate.

inca sapte decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.166

Inca sapte decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, vineri seara, de autoritati, intre care si un barbat de 33 de ani din judetul Bacau. Bilantul a ajuns astfel la 1.

Peste 44.000 de persoane au tranzitat frontiera in ultimele 24 de ore

In ultimele 24 de ore, prin punctele de frontiera de la nivelul intregii tari au efectuat formalitatile de control aproximativ 44. 400 persoane, cetateni romani si straini, cu peste 23. 000 mijloace de transport din care 14. 600 automarfare).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )