Libnet.ro
UNICEF

19:30

Germania isi retrage o parte din militarii stationati in Irak

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania isi retrage o parte din militarii stationati in Irak

Armata germana anunta retragerea a o parte dintre militarii germani stationati in prezent in Irak in cadrul unor misiuni de formare si transferul acestora in Iordania si Kuwait, din cauza tensiunilor din regiune, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Germania isi retrage trupele din Irak

Armata germana a anuntat marti retragerea unei parti a militarilor sai stationati in prezent in Irak pentru misiuni de formare, ei urmand sa fie transferati in Iordania si Kuweit din cauza agravarii situatiei din regiune, transmit AFP si Reuters.

KLAUS IOHANNIS: O parte din militarii nostri au fost deja relocati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca situatia din Irak ne priveste, avand in vedere ca foarte multi cetateni romani traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. El a spus ca este preocupat de siguranta militarilor din Irak, o parte dintre ei fiind deja relocati, si ca este in contact permanent cu Guvernul si in special cu ministerele de Externe si Aparare, potrivit News. ro.

NATO isi muta o parte din personalul din Irak, din motive de siguranta

Alianta Nord-Atlantica a decis sa-si retraga din Irak o parte din instructori, a anuntat marti un oficial al NATO, in contextul ingrijorarilor privind o conflagratie regionala dupa asasinarea de catre SUA a generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Reuters.

NATO isi retrage o parte a formatorilor prezenti in Irak, ca masura de securitate

NATO a anuntat marti retragerea unei parti a formatiunilor sale prezente in Irak, ca masura de securitate, in urma asasinarii generalului iranian Qassem Soleimani vineri intr-un atac cu un avion american fara pilot drona), relateaza Reuters.

Romania isi retrage militarii din Irak. Pozitia presedinteluiKlaus Iohannis

Ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni, 6 ianuarie, de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu, Ministerul Apararii Nationale a intreprins masurile necesare pentru intreruperea misiunilor de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak, a comunicat MApN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )