Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romania isi retrage militarii din Irak. Pozitia presedinteluiKlaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Romania isi retrage militarii din Irak. Pozitia presedinteluiKlaus Iohannis

Ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni, 6 ianuarie, de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu, Ministerul Apararii Nationale a intreprins masurile necesare pentru intreruperea misiunilor de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak, a comunicat MApN. continuă pe Adevărul

Germania isi retrage trupele din Irak

Armata germana a anuntat marti retragerea unei parti a militarilor sai stationati in prezent in Irak pentru misiuni de formare, ei urmand sa fie transferati in Iordania si Kuweit din cauza agravarii situatiei din regiune, transmit AFP si Reuters.

Romania si-a retras militarii din Irak, dupa uciderea generalului iranian, la Bagdad, de catre SUA

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat retragerea din Irak a celor 14 militari romani care e.

McDonalds Romania isi aduce lucratori din Sri Lanka

Lantul de restaurante cu servire rapida McDonalds Romania va avea, de la jumatatea lui ianuarie, intr-un program-pilot de cel putin doi ani, 30 de lucratori din Sri Lanka, scrie profit. ro.

Germania isi retrage o parte din militarii stationati in Irak

Armata germana anunta retragerea a o parte dintre militarii germani stationati in prezent in Irak in cadrul unor misiuni de formare si transferul acestora in Iordania si Kuwait, din cauza tensiunilor din regiune, relateaza AFP.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

NATO isi muta o parte din personalul din Irak, din motive de siguranta

Alianta Nord-Atlantica a decis sa-si retraga din Irak o parte din instructori, a anuntat marti un oficial al NATO, in contextul ingrijorarilor privind o conflagratie regionala dupa asasinarea de catre SUA a generalului iranian Qassem Soleimani, scrie Reuters.

NATO isi suspenda operatiunile de antrenament din Irak, dupa moartea lui Soleimani

NATO si-a suspendat operatiunile de antrenament din Irak, a declarat sambata pentru AFP purtatorul de cuvant al Aliantei Nord-Atlantice, Dylan White, dupa moartea generalului Qassem Soleimani intr-un atac american la Bagdad, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste Singura solutie pentru criza este o abordare calma, diplomatica, revenirea la calm in aceasta zona

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Decizie de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdad. Ce se intampla cu soldatii NATO din Irak

Autoritatile de la Bagdad au luat o decizie de ultima ora privind soldatii NATO din Irak. Parlamentul irakian a luat hotararea intr-o sedinta la care a participat si premierul Adel Abdul Mahdi. Decizia de ultima ora luata de autoritatile de la Bagdag privind soldatii NATO din Irak Parlamentul irakian a votat, duminica, intr-o sedinta la .

Ce se intampla cu soldatii americani din Irak: nu stie stanga ce face dreapta

Surse oficiale din Armata Americana au oferit informatii contradictorii, pe parcursul zilei de luni, legat de destinul soldatilor americani care activeaza in Irak. Numarul lor nu este deloc mic. O manifestare de haos printre autoritatile americane a facut luni seara inconjurul lumii, dupa un raport al celor de la Reuters. Agentia de presa a atras .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )