Libnet.ro
UNICEF

17:15

Germania, noi restrictii din cauza Pandemiei Covid-19 . Masca de protectie de tip FFP2, obligatorie in mijloacele de transport in comun, in landul Bavaria

Adevărul Adevărul,
Germania, noi restrictii din cauza Pandemiei Covid-19 . Masca de protectie de tip FFP2, obligatorie in mijloacele de transport in comun, in landul Bavaria

Germania va anunta astazi noi restrictii pentru controlul Pandemiei Covid-19, dar guvernul regional al Bavariei a impus obligatia purtarii mastilor de protectie de tip FFP2 in mijloacele de transport in comun incepand de luni considerand ca masca de protectie obisnuita nu mai este suficienta. continuă pe Adevărul

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

Cati bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancai Dragusanu. A povestit tot la Kanal D

Situatie neasteptata pentru fanii ambelor vedete! Teo si-a surprins telespectatorii in editia de azi, cand a marturisit faptul ca a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu. Cum s-a petrecut totul si care a fost miza? Teo Trandafir a pierdut bani din cauza Biancai Dragusanu Bianca Dragusanu a fost prezenta azi pe platourile de filmare ale .

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express

Speak si Sorin Bontea, replici acide pe net. Totul din cauza tradarii de la Asia Express. Ce se intampla intre cei doi colegi de emisiune, cititi in randurile de mai jos. Speak si Sorin Bontea s-au certat in fata fanilor. Motivul, unele neajunsuri de la Asia Express intre Sorin Bontea si Speak au loc replici .

Vremea rea face probleme in totata tara. Un tren plin de calatori a ramas blocat in drum spre Bucuresti, din cauza gerului (VIDEO)

Vremea rea face probleme pe calea ferata. Un tren plin de calatori a ramas blocat in aceasta dimineata, in drum spre Bucuresti, din cauza gerului. Trenul, care circula de la Craiova catre Bucuresti , s-a.

Disneyland Paris: Redeschiderea este amanata pentru 2 aprilie din cauza Covid-19

Disneyland Paris, principala destinatie turistica privata din Europa, si-a amanat data redeschiderii pana la 2 aprilie, din cauza crizei continue de sanatate de pe continent, potrivit unui comunicat de presa publicat luni pe contul sau de Twitter si citat de AFP.

Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 200 Arad - Deva, in zona statiei Milova, judetul Arad, deoarece, din cauza conditiile meteo nefavorabile a fost deformata sina. Autoritatile intervin la fata locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulatia a fost reluata insa cu o restrictie de viteza de 30 kmh in zona respectiva.

Experiente personale: 5 tineri din Romania povestesc cum au folosit pandemia pentru a se reinventa

Pentru unii dintre noi, pandemia a creat un prilej de adaptare la vremurile curente. Multi sunt cei care au avut curaj sa-si indeplineasca visele, sa inceapa un business sau un proiect nou sau chiar sa o ia de la capat. Am adunat cinci povesti ale unor romani care au reusit sa se salveze in contextul pandemic, desi lucrurile pareau la inceput fara speranta.

CORONAVIRUS |Guvernul de la Londra pregateste noi restrictii dure. Toti calatorii care intra in Marea Britanie sunt vizati

Guvernul britanic ia in calcul noi masuri dure in lupta cu epidemia de coronavirus. Acesta analizeaza posibilitatea de a le impune tuturor calatorilor care ajung pe teritoriul Marii Britanii sa stea in.

Alba Iulia aplica noi restrictii pe fondul cresterii ratei de infectare

O serie de masuri restrictive vor fi reintroduse din noaptea de duminica spre luni in municipiul Alb.

Peste 80% dintre angajatii celei mai mari fabrici de medicamente din tara vor sa se vaccineze, dar multi nu s-au putut inscrie din cauza problemelor cu platforma online

Peste 60% dintre angajatii fabricilor de medicamente din Romania sunt decisi sa se vaccineze impotriva COVID-19, insa o mare parte dintre ei nu s-au putut inscrie pana in acest moment din cauza problemelor cu platforma online de programare la vaccinare, a declarat pentru HotNews. ro Dragos Damian, CEO Terapia Cluj si presedintele Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER). La Terapia Cluj spre exemplu, cel mai mare producator de medicamente din tara, pe listele interne pentru vaccinare s-au inscris aproape 80% dintre cei 900 de angajati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )