Libnet.ro
UNICEF

20:15

Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circulatie feroviara intrerupta in Arad, din cauza unei sine deformate de frig

Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca circulatia feroviara este intrerupta pe sectia de cale ferata 200 Arad - Deva, in zona statiei Milova, judetul Arad, deoarece, din cauza conditiile meteo nefavorabile a fost deformata sina. Autoritatile intervin la fata locului pentru a remedia problema. La aproximativ 40 de minute, circulatia a fost reluata insa cu o restrictie de viteza de 30 kmh in zona respectiva. continuă pe Ziarul Bursa

DIN CAUZA COVID-19 Cuba a anulat toate evenimentele sportive din primul trimestru al anului 2021

Institutul National al Sporturilor Inder) din Cuba a anuntat ca a suspendat desfasurarea tuturor competitiile nationale si internationale programate in primul trimestru al anului 2021 din cauza crizei sanitare provocate de noul val de infectari cu COVID-19.

Curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Banca Nationala a Romaniei presata sa actioneze pe piata financiara din cauza crizei COVID-19

Incepand cu ora 13:00, vom avea parte de un nou curs BNR pentru 14 ianuarie 2021. Criza economica pune presiune pe banca centrala de a actiona pe piata financiara, si-asa volatila, pentru a stabiliza moneda nationala. Ramane sa vedem ce se intampla cu noul curs de schimb. Efectele pandemiei la nivel micro si macro enconomic .

Pechezitii la zeci de persoane care au cerut ilegal indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii din cauza pandemiei

Zeci de perchezitii au loc joi dimineata in judetele Prahova si Dambovita, intr-un dosar de inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals in declaratii si uz de fals. 43 de persoane sunt acuzate ca au incheiat cu o firma contracte fictive de drepturi de autor in baza carora au cerut indemnizatii de sprijin pentru intreruperea activitatii, ca urmare a restrictiilor impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

inca un artist a murit din cauza covid. Vestea tragica venita in miez de noapte

Noulflagel, numit COVID-19, face victime din ce in ce mai mult. Daca in urma cu cateva zile aflam vestea mortii actorului Bogdan Stanoevici, astazi aflam despre decesul altui artist. Dupa o lupta cu virusul, timp de o saptamana, pictorul Viorel Nimigeanu a decedat intr-un spital din Bucuresti. Pictorul clujeanViorel Nimigeanu, a pierdut lupta cu COVID-19 .

Primarul care si-a pierdut mandatul din cauza unei semnaturi se retrage definitiv din politica

Adrian Torma, primarul ales din Moldova Noua, dar nevalidat, a aflat sentinta care anuleaza alegerile in oras si ii blocheaza candidatura pentru un nou mandat.

Cat a suferit piata de mobile, din cauza pandemiei: ce s-a intamplat in 2020 cu telefoanele

Luna ianuarie este dedicata statisticilor pe anul anterior, iar 2020 fiind dominat de pandemie, este interesant sa vezi schimbarile din tech. Nici nu a inceput anul bine, iar cei de la Digitimes.

ARGES: O casa a fost cuprinsa de flacari, probabil din cauza cosului de fum

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la o locuinta din orasul argesean Stefanesti. O fata de 12 ani se afla singura acasa si a observat focul care cuprinsese acoperisul, iar vecinii au fost cei care au sunat la 112, potrivit News.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )