Libnet.ro
UNICEF

20:45

Germania, in plina criza politica, declansata de o alianta regionala cu extrema dreapta Mandatul cancelarului, in joc

Hotnews Hotnews,
 Germania, in plina criza politica, declansata de o alianta regionala cu extrema dreapta Mandatul cancelarului, in joc

Germania s-a adancit luni in criza politica declansata de extrema dreapta, cu retragerea mostenitoarei lui Angela Merkel si o intrebare care apare tot mai des: va reusi cancelarul sa-si duca la capat actualul mandat?, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Germania, in plina criza politica declansata de extrema dreapta. isi va putea duce Merkel mandatul la sfarsit?

Germania s-a afundat luni si mai mult in criza politica declansata de extrema dreapta, odata cu retragerea protejatei Angelei Merkel si cu aparitia unei intrebari tot mai staruitoare: cancelarul isi va putea duce la sfarsit mandatul? relateaza AFP.

MARIUS DUNCA (PSD BRASOV): Romania se confrunta cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani

Romania se confrunta in prezent cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani, desi in Parlament exista o majoritate parlamentara care poate asigura stabilitate politica prin investirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presa, presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca.

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma: Ne aflam intr-o criza politica fara precedent care are urmari grave asupra Romaniei

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma. Presedintele interimar al PSD sustine ca ne aflam intr-o criza politica fara precedent care are urmari grave asupra Romaniei.

PSD: Am propus un premier cu tinuta intelectuala si buna reputatie externa. De ce tine mortis presedintele sa provoace o criza politica

Partidul Social Democrat il acuza pe Klaus Iohannis, intr-o postare pe pagina de Facebook a formatiunii ca tine mortis sa provoace o criza politica, refuzand propunerea de premier a PSD, o persoana cu tinuta intelectuala si buna reputatie externa.

PSD: De ce vrea neaparat Iohannis criza politica in Romania

PSD a lansat o interbare taioasa pe pagina de Facebook. Social-democratii se intreaba de ce Klaus Iohannis iti doreste neaparat o criza politica in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )