Libnet.ro
UNICEF

19:45

PSD: De ce vrea neaparat Iohannis criza politica in Romania

Antena3 Antena3,
PSD: De ce vrea neaparat Iohannis criza politica in Romania

PSD a lansat o interbare taioasa pe pagina de Facebook. Social-democratii se intreaba de ce Klaus Iohannis iti doreste neaparat o criza politica in Romania. continuă pe Antena3

PSD ameninta cu o criza politica, daca Iohannis nu vrea premierul lor

PSD a anuntat ca merge astazi la consultarile de la Palatul Cotroceni cu o solutie clara de premier si atrage atentia ca, daca solutia aleasa de presedintele Klaus Iohannis este de a nu da mandat PSD va adanci criza in loc sa o rezolve.

PSD: Am propus un premier cu tinuta intelectuala si buna reputatie externa. De ce tine mortis presedintele sa provoace o criza politica

Partidul Social Democrat il acuza pe Klaus Iohannis, intr-o postare pe pagina de Facebook a formatiunii ca tine mortis sa provoace o criza politica, refuzand propunerea de premier a PSD, o persoana cu tinuta intelectuala si buna reputatie externa.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook.

MARIUS DUNCA (PSD BRASOV): Romania se confrunta cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani

Romania se confrunta in prezent cu cea mai puternica criza politica din ultimii 10 ani, desi in Parlament exista o majoritate parlamentara care poate asigura stabilitate politica prin investirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presa, presedintele PSD Brasov, senatorul Marius Dunca.

Romania se afla in criza politica. Care vor fi costurile?

Ieri am facut primul pas spre o etapa de criza in politica romaneasca. O aventura care nu se stie cand se va incheia si cu ce costuri. Ideea de a se ajunge la anticipate, pornita de la presedintele Iohannis, si la care a achiesat, de voie de nevoie, si premierul Orban, este greu de pus in practica. Si pentru ca nu exista un precedent in Romania.

FLORIN CITU: PSD vrea sa resusciteze OUG 114, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca PSD ar vrea sa resusciteze OUG 1142018, ordonanta care a destabilizat economia Romaniei, iar anticipatele reprezinta, in acest context, o solutie pentru a schimba majoritatea parlamentara.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )