Libnet.ro
UNICEF

06:45

Germania relaxeaza restrictiile pentru muncitorii sezonieri

Hotnews Hotnews,
 Germania relaxeaza restrictiile pentru muncitorii sezonieri

Germania va relaxa de saptamana viitoare restrictiile pentru angajatii sezonieri aplicate pentru incetinirea raspandirii coronavirusului, a declarat miercuri ministrul agriculturii german, Julia Kloeckner, potrivit Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

Germania relaxeaza restrictiile pentru muncitorii sezonieri

Germania va relaxa de saptamana viitoare restrictiile pentru angajatii sezonieri aplicate pentru incetinirea raspandirii coronavirusului, a declarat miercuri ministrul agriculturii german.

Germania se redeschide pentru muncitorii sezonieri romani. Restrictiile din sector vor fi relaxate din 16 iunie

Guvernul federal condus de Angela Merkel a aprobat un concept pentru ca muncitorii sezonieri sa se poata intoarce in Germania fara restrictii, incepand de saptamana viitoare. Strategia a fost prezentata de.

Germania isi deschide granitele pentru muncitorii sezonieri. Noile reguli de munca

Germania isi ridica restrictiile impuse muncitorilor sezonieri straini, majoritatea din Romania si Polonia, pentru ca acestia sa culeaga recoltele agricole, a anuntat miercuri ministrul Agriclturii Julia Klockner, relateaza AFP.

Reuters: Germania va ridica restrictiile impuse lucratorilor sezonieri din agricultura

Germania va ridica incepand de saptamana viitoare restrictiile impuse lucratorilor sezonieri din Uniunea Europeana si tarile Schengen, a declarat miercuri ministrul Agriculturii, Julia Kloeckner, citata de Reuters. Parlamentul European cauta modalitati de protejare a angajatilor sezonieri Lucratorii din Romania asigura o forta de munca vitalaMuncitorii sezonieri schimba legea in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )