Libnet.ro
UNICEF

06:45

Reuters: Germania va ridica restrictiile impuse lucratorilor sezonieri din agricultura

Hotnews Hotnews,
 Reuters: Germania va ridica restrictiile impuse lucratorilor sezonieri din agricultura

Germania va ridica incepand de saptamana viitoare restrictiile impuse lucratorilor sezonieri din Uniunea Europeana si tarile Schengen, a declarat miercuri ministrul Agriculturii, Julia Kloeckner, citata de Reuters. Parlamentul European cauta modalitati de protejare a angajatilor sezonieri Lucratorii din Romania asigura o forta de munca vitalaMuncitorii sezonieri schimba legea in Germania. continuă pe Hotnews

Germania relaxeaza restrictiile pentru muncitorii sezonieri

Germania va relaxa de saptamana viitoare restrictiile pentru angajatii sezonieri aplicate pentru incetinirea raspandirii coronavirusului, a declarat miercuri ministrul agriculturii german.

Germania isi deschide granitele pentru muncitorii sezonieri. Noile reguli de munca

Germania isi ridica restrictiile impuse muncitorilor sezonieri straini, majoritatea din Romania si Polonia, pentru ca acestia sa culeaga recoltele agricole, a anuntat miercuri ministrul Agriclturii Julia Klockner, relateaza AFP.

Germania relaxeaza restrictiile pentru muncitorii sezonieri

Germania va relaxa de saptamana viitoare restrictiile pentru angajatii sezonieri aplicate pentru incetinirea raspandirii coronavirusului, a declarat miercuri ministrul agriculturii german, Julia Kloeckner, potrivit Reuters si Agerpres.

Moscova ridica restrictiile de carantina. Rusia sustine ca pandemia de coronavirus e in declin si redeschide partial granitele de stat

Moscova ridica restrictiile de carantina, ce au fost impuse in urma cu cateva luni pe fondul pandemiei de coronavirus, a anuntat primarul Serghei Sobyanin, luni, cand a declarat declinul crizei COVID-19, precum.

Coronavirus: Germania ar putea prelungi pana pe 31 august restrictiile de calatorie pentru cetatenii din afara UE Austria, fara restrictii din 16 iunie

Guvernul Germaniei intentioneaza sa prelungeasca pana pe 31 august restrictiile de calatorie impuse cetatenilor statelor din afara Uniunii Europene si din afara Spatiului Economic European, afirma surse guvernamentale de la Berlin citate de agentia DPA si de cotidianul Die Zeit. Guvernul Austriei a decis, marti dupa-amiaza, reluarea calatoriilor spre Italia, Grecia, Croatia si alte numeroase state europene incepand din 16 iunie. Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile .

Italia regularizeaza 200.000 de migranti ilegali pentru a acoperi deficitul de muncitori sezonieri din Romania

Italia regularizeaza200. 000 de migranti care lucreaza in sectorul agricol, deoarece culturile de fructe si legume din tara sunt puse in pericol din cauza masurilor de restrictie impuse de autoritatile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )