Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania schimba legea. Vesti bune pentru romanii care muncesc in aceasta tara

Antena3 Antena3,
Germania schimba legea. Vesti bune pentru romanii care muncesc in aceasta tara

Curtea Sociala Federala din Germania a estimat miercuri ca persoanele care cauta un loc de munca, provenind dintr-o tara membra a Uniunii Europene, si care traiesc in Germania, nu pot fi excluse. continuă pe Antena3

Lovitura pentru romanii care sperau la un ban in plus! Anuntul ministrului Muncii

Romanii pot sa-si ia adio de la bani in plus, la care visau! Guvernul a anuntat ca nu are bani sa plateasca nici al 13-lea salariu, nici a 13 pensie. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a.

Rate mai mari pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor accelereaza la un maxim record

Toamna vine cu vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Ratele cresc din cauza cresterii indicelui Robor. Potrivit ZF, acesta atinge un nou maxim. Astfel, indicele Robor cu scadenta la 3 luni,.

Vesti BUNE: Romanii au parte de alte 4 zile libere. Cand va fi urmatoarea MINIVACANTA

Romanii vor mai avea parte de alte patru zile libere, de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. La finalul lunii noiembrie, angajatii mai au parte de doua sarbatori legale, prevazute in Codul Muncii,.

Vesti proaste pentru Liviu Dragnea din partea unui judecator: Ce se va intampla cu dosarul sau

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat marti ca procesul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual privind angajari fictive la DGASPC.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie: Guvernul propune oprirea liberei circulatii dupa Brexit (VIDEO)

Document ingrijorator pentru romani, facut public in Regatul Unit. Presa britanica a reusit sa puna mana pe un text de 82 de pagini in care Guvernul propune mai multe schimbari.

Pesedistii dau o mana de ajutor Coalitiei pentru Familie. Care sunt pericolele din noua Lege a referendumului, votata pe repede-inainte de alesi

PSD a diluat rolul Curtii Constitutionale in ceea ce priveste controlul revizuirii Legii fundamentale, din dorinta de a grabi referendumul pentru familia traditionala. Noua lege se va aplica, insa, si altor tentative de a schimba Constitutia.

Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Ministerul Educatiei a platit 732. 000 de lei pentru cele 177. 000 exemplare de exemplare din compendiul care va tine loc de manuale pentru elevii de clasa a cincea, a anuntat luni ministrul Liviu Pop. El a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )