Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Educatiei a platit 732.000 de lei pentru compendiile care vor tine loc de manuale pentru elevii de clasa a 5-a

Ministerul Educatiei a platit 732. 000 de lei pentru cele 177. 000 exemplare de exemplare din compendiul care va tine loc de manuale pentru elevii de clasa a cincea, a anuntat luni ministrul Liviu Pop. El a dat vina pe guvernul tehnocrat pentru intarzierea licitatiilor pentru manualele elevilor. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a lansat un compendiu pentru gimnaziu, cu lectii la materiile ale caror manuale au fost contestate

Ministerul Educatiei Nationale a lansat un compendiu introductiv pentru gimnaziu, care cuprinde curricula scolara la materiile ale caror manuale au fost contestate, precum Limba romana, Limba moderna 1 si 2, Istorie, Geografie, Educatie plastica, Muzica, Educatie tehnologica si consiliere, urmand ca acesta sa fie util in primele opt saptamani ale anului scolar.

FOTO Gafa la Ministerul Educatiei. Inspectorul scolar din Ialomita a fost demis pentru greselile celui din Arad

Inspectorul scolar din Ialomita, Luminita Barcari, a fost demis printr-un anunt transmis de Ministerul Educatiei Nationale, fiind invocat un motiv ce il vizeaza pe inspectorul sef scolar din judetul Arad.

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa aloce pana la 33 milioane lei pentru amenajarea bulevardelor Decebal si Burebista

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, vrea sa aloce pana la 33 milioane lei pentru reamenajarea bulevardelor Decebal si Burebista. Proiectul va fi supus la vot in sedinta Consiliului local sector 3 de marti. Lucrarile prevad refacerea trotuarelor, amenajarea unor piste pentru biciclete, parcari si a spatiilor verzi.

Ludovic Orban: PNL trebuie sa sustina proiectul de lege ce prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau cursuri de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, informeaza News. ro.

Ludovic Orban: Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata la Neptun ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare.

Trebuie sistat ajutorul social pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare

Liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, a declarat astazi liderul PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Cerem sistarea ajutorului social pentru cei care refuza sa munceasca

Liderul PNL a declarat sambata, la Neptun, ca liberalii trebuie sa sustina proiectul de lege care prevede sistarea ajutoarelor sociale pentru cei care refuza un loc de munca sau un curs de recalificare, transmite News. ro.

Graficele de desfasurare a examenelor de certificare a calificarii profesionale pentru absolventii din invatamantul profesional au fost aprobate de Ministerul Educatiei

Graficele de desfasurare a examenelor de certificare a calificarii profesionale pentru absolventii invatamantului profesional din anul scolar 2017-2018 au fost aprobate luni de ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Liviu Pop va reduce cu 10 la suta functiile de conducere din Ministerul Educatiei si din Inspectorate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si din inspectoratele scolare.

VIDEO Liviu Pop va reduce cu 10 la suta functiile de conducere din Ministerul Educatiei si din Inspectorate

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca in maximum 30 de zile vor fi reduse 10% din functiile de conducere din MEN si din inspectoratele scolare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )