Libnet.ro
UNICEF

16:01

Germanii au testat cel mai rapid internet wireless din lume: de 100 de ori mai rapid decat Google Fiber

Adevărul Adevărul,
Germanii au testat cel mai rapid internet wireless din lume: de 100 de ori mai rapid decat Google Fiber

O echipa de cercetatori germani de la Institutul Tehnologic din Karlsruhe a reusit sa trimita un semnal Wi-Fi pe o distanta de cativa zeci de metri cuviteza de 100 de gigabiti pe secunda. Este de 100 de ori mai rapid decat reteaua pusa la punct de Google in unele state americane, Google Fiber. continuă pe Adevărul

Studiu: Ce cauta romanii cel mai mult pe internet

Stirile, retetele culinare, dar si informatiile despre sanatate sunt favoritele romanilor atunci cand acestia stau pe internet, potrivit unui studiu al agentiei Gemius. Analiza arata profilul utilizatorilor.

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

Privatizarea CFR Marfa a esuat. Procedeul va fi reluat de la zero, cel mai probabil marti

Update 20. 34 -Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil marti, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

Victor Hanescu a coborat pe locul 77 in clasamentul ATP: Tenismenul, cel mai bine clasat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat doua pozitii in clasamentul ATP dat publicitatii luni. Hanescu se afla pe locul 77, cu 656 puncte, fiind cel mai bine clasat jucator roman, potrivit atpworldtour. com.

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa, in urma unui studiu al Comisiei Europene

Cluj-Napoca a fost declarat cel mai primitor oras din Europa. Si asta in urma unui studiu realizat de Comisia Europeana, care arata ca strainii se simt cel mai bine in orasul de sub Feleac. Urbea romaneasca.

Lovitura de teatru: Cel mai scump transfer din istoria fotbalului are hernie

Vestile din tabara lui Real Madrid sunt halucinante. Sambata, presa spaniola scrie ca Gareth Bale, jucatorul cel mai scump din istorie pentru care Florentino Perez a platit 100 de milioane de euro, se afla in fata unei operatii chirurgicale care il va tine luni de zile in afara terenului.

Cluj-Napoca, cel mai primitor oras din Europa - studiu CE.

Strainii se simt cel mai bine in Cluj, se arata intr-un studiu al Comisiei Europene facut in 79 de orase din Uniunea Europeana, dar si in alte state ca Elvetia, Norvegia, Islanda, Turcia. Cluj Napoca este considerat cel mai primitor oras din Europa, potrivit perceptiei strainilor care il viziteaza. Cei mai multi vizitatori straini sunt din Germania, Franta si Italia. In clasament, clujenii sunt urmati de locuitorii din Luxemburg, Cracovia si Copenhaga. Perceptia cea mai proasta fata de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )