Libnet.ro
UNICEF

18:00

Germanul Dirk Nowitzki, desemnat cel mai bun marcator strain din NBA

România Liberă România Liberă,
Germanul Dirk Nowitzki, desemnat cel mai bun marcator strain din NBA

Dirk Nowitzki, jucator german care evolueaza la echipa de baschet Dallas Mavericks, a fost desemnat cel mai bun marcator din liga profesionista nord-americana de baschet NBA). continuă pe România Liberă

Dirk Nowitzki, cel mai bun marcator strain din istoria NBA

Germanul Dirk Nowitzki a devenit, marti noapte, cel mai bun marcator strain din istoria Ligii Profesioniste Nord-Americane de baschet NBA).

Juncker, presedintele Comisiei Europene in scandalul LuxLeaks: Nu sunt cel mai bun prieten al marelui capital

Nu ma descrieti pe mine ca fiind cel mai bun prieten al marelui capital; marele capital are mai multi prieteni in aceasta casa, a declarat Juncker, chemat la audieri in Parlamentul European pe tema scanadlului LuxLeaks.

Cel mai bun smartphone dual-sim in opinia cititorilor Playtech

Multe persoane sunt nevoite sa care zilnic cate doua telefoane: unul personal si unul de serviciu. Norocul face ca in 2014 exista numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan doua cartele. intrebarea ramane: care este cel mai bunsmartphone dual-sim? Asta scriam in urma cu ceva timp intr-un articol intitulat Cel mai bun smartphone dual-sim ce alegi cand o singura cartela nu este de ajuns. La finalul articolului, v-am rugat pe voi, cititorii site-ului Playtech. ro, sa ne spuneti ce terminale folositi [].

Jean-Claude Juncker, despre scandalul LuxLeaks: Nu sunt cel mai bun prieten al marelui capital

Noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a refuzat vehement, in contextul scandalului LuxLeaks, sa fie descris ca fiind cel mai bun prieten al marelui capital, relateaza AFP.

Hotel Metropolis, are cel mai bun SPA de 5 stele din Romania

Hotel Metropolis are cel mai bun SPA dintre hotelurile de 5 stele din Romania. Acest lucru a fost recunoscut oficial si de Fitness WellnessSPA, una dintre cele mai importante organisme non-profit din zona wellness, SPA si beauty din lume care a premiat Hotel Metropolis cu IFWSA Excellence Awards Romania 2014 la categoria Luxury Fitness Wellness SPA Hotel 5*.

Premiile Academiei de Film Europene: Nymphomaniac, in cursa pentru cel mai bun film european al anului

Nymphomaniac, Leviathan, Winter Sleep, Ida si Force Majeure au fost nominalizate la categoria cel mai bun film european al anului la editia din acest an a premiilor Academiei de Film Europene n. r. - European Film Awards, EFA), care sunt considerate Oscarurile europene.

Review Sony Xperia Z3 - cel mai bun scafandru japonez

Sony e unul dintre producatorii subapreciati pe piata telefoanelor mobile. Xperia Z3 e mai bun decat majoritatea produselor existente, dar e prea scump. Ciclul rapid de schimbare a telefoanelor ar putea distruge japonezii.

Sony Xperia Z3 - cel mai bun scafandru japonez

Sony e unul dintre producatorii subapreciati pe piata telefoanelor mobile. Xperia Z3 e mai bun decat majoritatea produselor existente, dar e prea scump. Ciclul rapid de schimbare a telefoanelor ar putea distruge japonezii.

MTV Europe Music Awards 2014: Problem a Arianei Grande, cel mai bun cantec, One Direction, cele mai multe premii. Lista completa a castigatorilor

Cea de-a 20-a editie a MTV Europe Music Awards EMA), gala de premiere a celor mai buni muzicieni pe diferite categorii organizata de reteaua de televiziune MTV, a avut loc duminica seara la Glasgow, in Marea Britanie, pentru prima data in istoria show-ului. Aceasta a fost pentru prima data din 2003 cand premiile s-au decernat in Scotia.

Goclever lanseaza Insignia 550i. Este cel mai puternic smartphone al companiei

Goclever Insignia 550i este cel mai bun al companiei si se remarca prin specificatii precum un ecran full HD de 5,5 inci si un procesor cu 8 nuclee completat de 2GB memorie RAM. Goclever lanseaza noul smartphone, Insignia 550i. Acesta are un procesor cu 8 nuclee tactat la 1,7 GHz, procesor grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2GB de memorie RAM. Dispozitivul este echipat cu doua camere: una frontal de 2 MP si o camera principala de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )