Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gerrard, declaratii superbe despre Ianis Hagi: Cum l-a evidentiat dupa derby-ul cu Celtic

Adevărul Adevărul,
Gerrard, declaratii superbe despre Ianis Hagi: Cum l-a evidentiat dupa derby-ul cu Celtic

Dupa ce a adunat doua goluri si doua pase decisive, in ultimele patru meciuri ale lui Rangers, sambata, contra celor de la Cetic, Ianis Hagi 22 de ani) a avut o prestatie, aparent, stearsa. Asta in ochii unui simplu spectator, pentru ca analiza antrenorului arata ca romanul s-a incadrat perfect in planul tactic. continuă pe Adevărul

Ce spune Ianis Hagi dupa primul derbi cu Celtic - Steven Gerrard il lauda pe roman

Ianis Hagi a jucat bine in derbiul cu Celtic, iar prestatia romanului din repriza secunda a fost laudata de antrenorul Steven Gerrard. Aflat la primul Old Firm, Ianis a avut un sut periculos si a dinamizat jocul celor de la Rangers, care s-au impus cu 1-0.

VIDEO Rangers vs Celtic 1-0 Un autogol a decis derbiul - Ianis Hagi a jucat o repriza

Glasgow Rangers s-a distantat la 19 puncte in fruntea clasamentului, dupa ce a castigat in fata rivalei Celtic Glasgow, scor 1-0, in etapa a 22-a din campionatul Scotiei. Ianis Hagi a jucat o repriza pentru echipa lui Steven Gerrard.

Ianis Hagi a dat, in sfarsit, lovitura in Scotia. Toata presa vorbeste despre gestul lui

Ianis Hagi a dat, in sfarsit, lovitura in Scotia. Toata presa vorbeste despre meciul lui facut la Rangers impotriva celor de la Celtic. De asemenea, fanii nu se mai opresc din comentarii. Ianis Hagi, eroul meciului in partida cu Celtic. Fanii, incantati de jocul romanului Ianis Hagi a impresionat, in sfarsit, la Galsgow Rangers, in .

Care este marele defect al lui Ianis Hagi. Detaliul observat de britanici. Au dreptate?

Echipa tanarului zecar Ianis Hagi a castigat in ultima etapa un meci foarte important. Derby-ul dintre Glasgow Rangers si Celtic s-a terminat cu victoria celor de la Rangers cu unu la zero. Ca si in meciul precedent, Ianis Hagi a fost pe banca de rezerva. Legenda Rangers Mark Hateley simte ca lui Ianis Hagi ii .

Dorel Visan, declaratii bizare despre covid-19 si extraterestrii. Ce sustine el ca se va intampla cu femeile

Dorel Visan socheaza cu recentele afirmatii. Ce parere halucinanta are despre coronavirus si ce parere are despre extraterestii? Credintele sale i-au surprins pe multi care nu-i cunosteau credintele. Dorel Visan, declaratii halucinante despre COVID-19 si extraterestrii Celebrul actor a adus in prim-plan romanilor cateva dintre credintele sale care sunt departe de realitatea multora. in varsta .

Dorel Visan, declaratii halucinante despre COVID-19. Actorul e de parere ca femeile vor ramane sterile, iar extraterestrii vor repopula Pamantul

Dorel Visan, in varsta de 83 de ani, a facut o serie de afrimatii controversate despre pandemia de COVID-19, intr-un interviu pentru cluj24. ro. Marele actor crede ca virusul SARS-CoV-2 a fost creat in laborator, ca femeile vor fi sterile peste 14 ani, iar extraterestrii vor reveni pe Pamant pentru a reface viata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )