Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gest incredibil facut de Raluca Turcan la citirea motiunii de cenzura. S-a intors spre Ludovic Orban si...

Antena3 Antena3,
Gest incredibil facut de Raluca Turcan la citirea motiunii de cenzura. S-a intors spre Ludovic Orban si...

In timp ce purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, citea textul motiunii de cenzura, Raluca Turcan a facut un gest incredibil. continuă pe Antena3

Orban dupa citirea motiunii de cenzura: Asemenea minciuni gogonate eu nu am mai vazut

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la finalul sedintei comune a Parlamentului ca motiunea de cenzura este o colectie de minciuni si date falsificate.

RALUCA TURCAN: Am adoptat o ordonanta de urgenta care prevede decontarea achizitiei de 500.000 de tablete

Vicepremierul Raluca Turcan spune ca Executivul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta privind decontarea, prin Ministerul Fondurilor Europene, a achizitiei de 500. 000 de tablete, in valoare de 100 de milioane de euro.

Raluca Turcan: Am clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare in situatie de extindere epidemiologica in comunitate

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care a clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare in situatie de extindere epidemiologica in comunitate. Solicitam Parlamentului Romaniei ca acest proiect de lege sa fie dezbatut si aprobat in regim de urgenta, a spus Turcan.

CORONAVIRUS |Raluca Turcan: Am clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri seara, ca proiectul de lege prin care a clarificat procedura prin care se pot suspenda cursurile scolare in situatie de extindere epidemiologica in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )