Libnet.ro
UNICEF

16:45

Gest incredibil al fostului iubit al lui Razvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

Antena3 Antena3,
Gest incredibil al fostului iubit al lui Razvan Ciobanu. Ce a dus la locul accidentului

Imagini impresionante de la locul unde a murit Razvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viata mai multi ani si aprins o lumanare. Totul a. continuă pe Antena3

Cea mai buna prietena a lui Razvan Ciobanu, adevarul despre depresia designerului: Am plans impreuna, ne prindea dimineata la telefon

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale designerului Razvan Ciobanu, a scris un mesaj emotionant despre creatorul de moda. 27 de ani ne-am iubit, ne-am injurat, ne-am certat, ne-am.

Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier, a fost implicat in mai multe scandaluri. intre altele, acesta a fost acuzat ca a furat un ceas foarte scump din casa unui fost amic dar si ca s-a despartit de fostul sau iubit cu mare scandal.

Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei.

Informatii halucinante dupa accidentul lui Razvan Ciobanu. Satenii ar fi luat lucruri din masina creatorului de moda - VIDEO

Noi informatii socante ies la iveala dupa accidentul din localitatea Sacele, judetul Constanta, unde si-a pierdut viata Razvan Ciobanu. Potrivit unor surse, mai multi sateni s-ar fi dus si ar fi luat.

Se intampla in Romania! Ce au furat taranii din Sacele din masina lui Razvan Ciobanu dupa accidentul mortal

Scene incredibile au avut loc chiar la locul accidentului in urma caruia si-a pierdut viata Razvan Ciobanu. Conform Observator TV, satenii din Sacele au ajuns la locul accidentului in dimineata de luni.

Noi detalii socante in cazul tragediei lui Razvan Ciobanu. Ce au putut face localnicii imediat dupa accident

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis, anunta Politia Constanta. Primele investigatii de la locul accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda exclud aceasta varianta. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, mai multi oameni din Sacele, judetul Constanta, ar fi mers la fata locului si ar fi furat mai multe obiecte din autoturismul [] .

Localnicii din Sacele au luat obiecte personale si parti din caroseria masinii in care a murit Razvan Ciobanu

Locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu a atras curiozitatea localnicilor din Sacele, care au tinut sa pastreze un suvenir din autoturismul la volanul caruia se afla creatorul de moda in varsta de 43 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )