Libnet.ro
UNICEF

12:00

Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Adevărul Adevărul,
Razvan Ciobanu a murit. Scandalurile in care a fost implicat creatorul de moda

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier, a fost implicat in mai multe scandaluri. intre altele, acesta a fost acuzat ca a furat un ceas foarte scump din casa unui fost amic dar si ca s-a despartit de fostul sau iubit cu mare scandal. continuă pe Adevărul

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a trecut prin mai multe momente de cumpana in ultimii ani

Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier la varsta de 43 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuti creatori de moda din Romania, lucrand in domeniu inca din adolescenta. in ultimii ani, designerul a fost implicat in mai multe scandaluri.

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 22 B, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, la Constanta / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci.

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de.

Ultima postare a designerului Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident auto FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un accident rutier care s-a produs in a doua zi de Paste. Ultimul mesaj public al designerului a fost transmis in urma cu o saptamana.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier

Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.

VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu si-a pierdut viata luni dimineata intr-un grav accident petrecut la intrarea in localitatea Sacele, judetul Constanta.

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a murit intr-un accident de circulatie petrecut in judetul Constanta VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )