Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gest inedit al unui primar din Galati! Cum isi ajuta cetatenii: Am albit in toti anii astia, aici, in fruntea comunitatii, dar nu degeaba!

Antena3 Antena3,
Gest inedit al unui primar din Galati! Cum isi ajuta cetatenii: Am albit in toti anii astia, aici, in fruntea comunitatii, dar nu degeaba!

Primarul din Targu Bujor, judetul Galati sta de vorba cu oamenii pe Facebook pentru a-i linisti si pentru a le oferi informatii despre starea de urgenta impusa de autoritatile centrale. Dialogul online are o nota serioasa, dar are si momente vesele, in functie de interlocutor. continuă pe Antena3

Italia: mesajul emotionant al unui primar infuriat pe cei care nu respecta masurile de izolare: Fac gratare, ne batem joc de soarta noastra VIDEO

Exasperat de nerespectarea recomandarilor de sanatate in cazul coronavirusului SARS-CoV-2, un primar din Italia denunta superficialitatea si egoismul unor persoane in aceste vremuri grele si tulburi. Mesajul arata cum din nepasare ne putem contamina in masa.

Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Un mesaj postat recent pe Facebook a reusit sa se viralizeze urgent, dupa ce un roman care lucreaza in Germania a facut diferentele! Sergiu Moraru, angajat pe un aeroport din Germania, transeaza lucrurile si spune ca nu Diaspora se intoarce in tara, ci cei iresponsabili. Romanii au contracte de respectat Sergiu Moraru ii roaga pe .

Ideea admirabila a unui grup de tineri din Galati. Hai cu noi la munte! invata tanara generatie sa respecte natura

Proiectul se desfasoara de opt ani in organizarea Asociatiei de Turism Ecologic Club Albatros Galati si promoveaza miscarea in aer liber, drumetiile pe munte si dragostea pentru natura. Taxele modice) de participare sunt folosite in scopuri caritabile.

Pacientii cu COVID-19, motiv de scandal la Braila: Autoritatile locale revoltate dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca vrea sa transfere pacientii infectati din Galati la Braila

Autoritatile locale din Braila sunt revoltate din cauza propunerii Directiei de Sanatate Publica Galati, la solicitarea Ministerului Sanatatii privind transferul pacientilor infectati cu COVID-19 din.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Un fost presedinte al unui club din Italia a murit din cauza coronavirusului, la varsta de 37 de ani

Andrea Micheli, fostul presedinte al clubului de fotbal US Pergolettese, a decedat la varsta de 37 de ani, dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, anunta presa din Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )