Libnet.ro
UNICEF

23:45

Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Playtech Playtech,
Mesajul unui roman din Germania: Nu se intoarce Diaspora acasa, ci iresponsabilii!

Un mesaj postat recent pe Facebook a reusit sa se viralizeze urgent, dupa ce un roman care lucreaza in Germania a facut diferentele! Sergiu Moraru, angajat pe un aeroport din Germania, transeaza lucrurile si spune ca nu Diaspora se intoarce in tara, ci cei iresponsabili. Romanii au contracte de respectat Sergiu Moraru ii roaga pe . continuă pe Playtech

Coronavirus. Medic roman din Germania: Mi-e teama sa incep tura de noapte, sa nu fiu pusa in situatia de a alege pe cine tratez

Un medic roman din Germania spune, pe o retea de socializare, ca ii este teama sa nu fie pusa in curand sa aleaga pe cine sa trateze.

Postarea virala a unui roman aflat la munca in Germania: Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili

Postarea unui roman care lucreaza in Germania a devenit virala in mediul online. Sergiu Moraru spune ca cei mai multi dintre romanii aflati in strainatate au simt civic si mult respect pentru cei care i-au primit cu bratele deschise.

O familie de romani care a mintit la granita ca vine din Germania, data de gol de bonurile de cumparaturi

O familie formata din doi adulti si un copil care a revenit din Italia a mintit la triajul epidemiologic de la granita, afirmand ca vine din Germania, insa autoritatile au verificat masina si au descoperit bonuri de cumparaturi din peninsula, cei doi adulti fiind cercetati penal, transmite Agerpres.

Preot roman din Spania cheama oamenii la slujba: Ne asumam cu totii amenda!

Un preot roman din Spania cheama oamenii la slujba, desi tara este in carantina, si spune ca fiecare credincios ar trebui sa isi asume amenda.

Cat cantareste, de fapt, sufletul uman. Descoperirea incredibila a unui medic din SUA

In aprilie 1907, New York Times a publicat un articol scurt, dar senzational, un medic pe nume Duncan MacDougall din Haverhill, Massachusetts, a pretins ca a reusit sa cantareasca sufletu uman. Cat cantareste, de fapt, sufletul uman intr-un experiment, aproape ciudat, MacDougall i-a pus pe oameni murind de tuberculoza pe o scara pentru a-i cantari .

Un roman aflat la munca in Germania, mesaj ferm: Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili

Un roman stabilit in Frankfurt, Germania, a scris un mesaj pentru cei de acasa, cerandu-le sa nu mai critice intreaga Diaspora. Postarea lui Sergiu Moraru a devenit in scurt timp virala.

Mesajul unui supravietuitor care a avut Covid-19: Am fost un mare prost. Nu faceti ca mine

Un profesor universitar din Coreea de Sud, Park Hyun, le transmite oamenilor ca nu trebuie sa se creada invincibili, in lupta impotriva coronavirusului. Am fost prostesc de optimist, spune barbatul care s-a infectat cu virusul, dar a supravietuit.

Din Germania in Grecia, migrantii, vulnerabili in fata noului coronavirus

Migrantii din Europa par deosebit de vulnerabili in fata pandemiei de covid-19, din cauza suspendari.

Digi 24: Roman din Madrid: Sunt multe tragedii din cauza virusului. Oamenii parasesc casele cu simptome si se intorc intr-o urna

Numarul deceselor din Spania a crescut cu peste 20% in ultimele 24 de ore, ajungand la 767. in prezent, in tara sunt inregistrate un total de 17. 147 de cazuri de COVID-19. Tara se confrunta cu o epidemie care se raspandeste intr-un ritm rapid. in ultimele doua zile, in doua aziluri de batrani din Madrid au fost inregistrate 60 de decese din cauza coronavirusului.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )