Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul unui hotel din Capitala

Adevărul Adevărul,
Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la etajul unui hotel din Capitala

Un barbat a murit, vineri la pranz, dupa ce a cazut de la etajul unui hotel din Bucuresti, informeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB). continuă pe Adevărul

Moarte suspecta la Bucuresti a unui influent magistrat si cleric iranian, dat in urmarire de Teheran pentru coruptie

00 -Gholam Reza Mansouri, cleric si magistrat al regimului de la Teheran, acuzat in Iran de luare de mita a fost gasit mort intr-un hotel din Bucuresti. El era acuzat de catre militantii pentru dr.

Adina Anghelescu, informatii exclusive in cazul mortii suspecte a clericului iranian in Bucuresti

Clericul iranian Gholem Reza Mansouri, acuzat la Teheran de luare de mita, iar de militantii pentru drepturile omului de torturarea si incarcerarea ziaristilor independenti, a cazut de la etajul unui hotel din Bucuresti si a murit.

Un cleric iranian acuzat de coruptie s-a sinucis la Bucuresti. Ar fi torturat ziaristi independenti

Clericul iranian Gholem Reza Mansouri, acuzat la Teheran de luare de mita, iar de militantii pentru drepturile omului, de torturarea si incarcerarea ziaristilor independenti, a cazut de la etajul unui hotel din Bucuresti si a murit.

Moarte suspecta in Capitala: un judecator iranian, acuzat de coruptie de Teheran, dupa ce a servit regimul torturand jurnalisti, gasit decedat VIDEO

Politistii de la Omoruri din Politia Capitalei au fost sesizati prin apel pe 112, de catre receptia unui hotel, cu privire la faptul ca un barbat, ce era cazat intr-o camera, a cazut de la un etaj superior, decedand. Este vorba de un iranian dat in urmarire de autoritatile tarii de origine. Personaj controversat, barbatul este acuzat si de torturarea unor jurnalisti. Conform primelor date, iranianul s-ar fi sinucis.

Gest socant la un hotel din Bucuresti! Un barbat s-a aruncat de la etaj si a murit

Un barbat, care era cazat intr-o camera de hotel, in Bucuresti, s-a aruncat vineri de la etaj si a murit.

China si India, la un pas de razboi. Cei mai multi soldati indieni au murit dupa ce au cazut in gol. Trupele s-au infruntat, pe intuneric, cu pietre VIDEO

Soldatii indieni si chinezi s-au inclestat intr-o lupta corp la corp vreme de cateva ore pe un segment disputat de granita din Valea Galwan,Ladakh, folosind arme precum rangi, pietre si pumni, intrucat niciuna din parti nu era inarmata. Cei mai multi soldati au murit dupa ce si-au pierdut echilibrul sau au fost impinsi de pe muchiile inguste si au cazut in gol, relateaza The Guardian.

Alerta OMS: Un nou virus mortal ameninta lumea. Sute de oameni au murit dupa ce au mancat un aliment consumat zilnic de toti romanii

O noua alerta a fost emisa la nivel global de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Virusul Nipah ar putea avea efecte mult mai devastatoare decat temutul COVID-19. Prescurtat NIV, virusul a fost localizat in Malaezia in anul 1998 iar OMS a emis o alerta pentru toata planeta din cauza unui nou focar din India.

Doi copii au murit, dupa ce tatal lor i-a lasat inchisi in masina ore intregi, la temperaturi de peste 30 de grade

Un tata a ajuns dupa gratii, dupa ce copiii sai, pe care i-a lasat ore intregi in camioneta incinsa din cauza temperaturilor ridicate, au murit.

Premierul unui land din Germania: Coronavirusul a fost adus de romani si de bulgari

Romanii si bulgarii sunt la originea unor focare de COVID-19 din Germania, nu masurile de relaxare, sustine premierul landului Renania de Nord-Westfalia. El spune ca virusul ar fi fost adus de muncitorii romani si bulgari si s-ar fi raspandit din cauza conditiilor in care sunt cazati si in care lucreaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )