Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gest SOCANT! Oana Radu, DEZVALUIRI SOC despre iubitul MORT! E DE NECREZUT

B1 B1,
Gest SOCANT! Oana Radu, DEZVALUIRI SOC despre iubitul MORT! E DE NECREZUT

La doar cateva saptamani de la moartea iubitului ei, Oana Radu a inceput o relatie cu antrenorul ei de fitness. continuă pe B1

Oana Radu, in lacrimi. Ce dezvaluiri dureroase a facut despre fostul iubit, dupa moartea acestuia

Trecutul apropiat al Oanei Radu a fost presarat cu suspine, caci destinul a pus-o la finalul anului trecut in fata unui moment cumplit: moartea iubitului sau. Timpul s-a scurs, in viata ei a aparut un alt barbat, dar lacrimile tot curg. Cantareata a facut dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu fostul iubit. Oana .

L-A SI UITAT pe IUBITUL MORT! Oana Radu a spus DETALII NESTIUTE pana acum! Nu mi-a fost atat de fidel... (FOTO)

Oana Radu l-a uitat deja pe fostul iubit, care a murit ars de viu. A RUPT GURA TARGULUI GALERIE FOTO-VIDEO) Artista si-a refacut.

Andreea Marin, declaratie uluitoare despre iubitul ei, dupa 3 ani de relatie. Adrian Brancoveanu ocupa un loc special in viata ei

Andreea Marin traverseaza o perioada fasta a vietii, iar relatia cu iubitul sau mai tanar, Adrian Brancoveanu, devine tot mai serioasa. La trei ani de cand cei doi isi traiesc frumoasa povetse de dragoste, vedeta de 45 de ani a facut o marturisire neasteptata despre tanarul diplomat. Andreea Marin, declaratie uluitoare despre iubitul ei, dupa .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )