Libnet.ro
UNICEF

17:30

Gestul banal care ucide coronavirusul. Anuntul facut de Adrian Streinu Cercel

Antena3 Antena3,
Gestul banal care ucide coronavirusul. Anuntul facut de Adrian Streinu Cercel

Adrian Streinu Cercel pune ca cea mai sigura metoda de a ne feri de coronavirus este spalatul pe maini. Managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals a facut o lista cu cele mai importante masuri preventive impotrivia virusului ucigas din China. continuă pe Antena3

VIDEO Gestul banal care ucide coronavirusul, explicat de prof. Adrian Streinu Cercel. Cum ne spalam corect pe maini, cel mai important detaliu

Cea mai sfanta metoda pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19 este spalatul pe maini. Folosirea din abundenta a sapunului ne tine departe de coronavirus. Conform Ministerului Sanatatii sunt 10 elemente comportamentale care trebuie urmate de fiecare in parte. Prof. Adrian Streinu Cercel ne arata cum trebuie sa ne spalam corect pe maini.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Meciul Islanda - Romania, in pericol din pricina coronavirsului. Anuntul facut de presedintele federatiei

Romania urmeaza sa infrunte Islanda, in deplasare, intr-un meci care conteaza pentru calificarea la EURO 2020. Programata pe 26 martie, partida ar putea fi anulata din pricina epidemiei de coronavirus.

Coronavirus: Fara spectatori pe stadioane si in Romania - Decizia luata de FRF dupa anuntul facut de Raed Arafat

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca sisteaza organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate meciurile pe care le organizeaza. Vanzarea biletelor pentru meciul Romania U21 vs Danemarca U21 a fost suspendata. Raed Arafat a anuntat ca evenimentele care presupun participarea a peste 1. 000 de persoane vor fi interzise.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )