Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Antena3 Antena3,
Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale. continuă pe Antena3

Presedintele Igor Dodon se teme ca romanii din Italia vor veni acasa prin Chisinau

Zborurile din Italia spre Republica Moldova nu vor fi interzise, dar pe teritoriul Republicii Moldova vor putea intra doar cetatenii moldoveni, a declarat presedintele Igor Dodon, citat de agora. md.

Igor Dodon crede ca romanii din Italia vor vrea sa se intoarca acasa prin Chisinau: O sa permitem zborul doar moldovenilor

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede ca dupa ce Romania a interzis zborurile spre si dinspre Italia multi romani se vor intoarce in tara prin Chisinau. El spune ca nu va permite ca Republica Moldova sa devina tara de tranzit: O sa permitem zborul doar moldovenilor, potrivit agora. md.

Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia

Al 8-lea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat vineri in Romania: este vorba despre un barbat de 51 ani din Olt, care s-a intors din Italia. El a calatorit pe drumul dinspre Italia in acelasi autocar cu barbatul de 71 de ani din Suceava diagnosticat in urma cu doua zile cu coronavirus, fiind contact direct al acestuia. Autoritatile anuntasera initial ca este vorba despre o femeie de 51 de ani din Olt, iar ulterior au comunicat ca este vorba de fapt despre un barbat.

Coronavirus in Romania: 8 cazuri confirmate din care 3 vindecate Romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii

In Romania au fost confirmate sapte cazuri de infectare cu noul coronavirus, trei dintre pacienti fiind declarati vindecati. in carantina institutionalizata se afla 21 de persoane, iar alte 12. 158 sunt in izolare la domiciliu. Potrivit autoritatilor, romanca din Italia, testata pozitiv, are o forma usoara a bolii. 27 Un tanar din Iasi, izolat la domiciliu, s-a dus sa dea examenul la scoala de soferi 16. 08 Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri15. 33 Orban ii roaga pe romanii din zonele afectate de coronavirus sa nu vina acasa de Paste13. 49 Al 8-lea caz de infectie cu coronavirus, confirmat in Olt: Un barbat de 51 de ani care s-a intors din Italia 13. 31 Trei cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus.

Coronavirus in Moldova: Persoanele care vor ascunde de autoritati faptul ca vin din zone cu risc sporit de infectare vor raspunde in fata legii

Persoanele care vor ascunde de autoritati faptul ca vin din zone cu risc sporit de infectare cu coronavirus sau vor oferi date false despre starea lor de sanatate la intrarea in Republica Moldova vor raspunde in fata legii, inclusiv penal, a declarat presedintele Igor Dodon luni, 9 martie, dupa intrevederea cu premierul Ion Chicu, si sefa Legislativului, Zinaida Greceanii.

Au fost instalate primele termo-scannere pe Aeroportul Otopeni. Tot mai putini romani au revenit din Italia, in ultimele zile (VIDEO)

Numarul romanilor care revin in Romania din Italia a scazut in ultimele zile, potrivit B1 TV. Multi oameni sunt speriati si nu vor sa isi petreaca sarbatorile de Pasti in casa, izolati. Pe.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

Digi24: Apelul romanilor din Italia pentru conationalii plecati din zonele de carantina: Nu mergeti in Romania, sa-i imbolnaviti pe cei dragi

Mi-am dorit sa fac un apel catre ceilalti romani din Italia sa ramana unde sunt, sa respectam aceasta carantina, spune o romanca stabilita in Italia.

Autocar cu romani care ar fi venit dintr-o zona rosie din Italia, oprit la Oradea dupa ce trecuse deja de vama

Un autocar cu mai multi romani care ar fi venit din Rimini, Italia, oras aflat in zona rosie, a ajuns in Oradea. Autoritatile au decis sa instituie carantina, iar oamenii vor fi dusi la spital.

3 cetateni romani din Italia, depistati pozitiv cu coronavirus

Trei cetateni romani din Italia au fost depistati pozitiv cu virusul Covid-19. Cei trei sunt din provincia Trevizo, din Cremona si Bologna, informeaza MAE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )