Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gestul devenit simbol al protestelor din SUA: momentul impresionant care i-a facut pe politisti sa lacrimeze VIDEO

Adevărul Adevărul,
Gestul devenit simbol al protestelor din SUA: momentul impresionant care i-a facut pe politisti sa lacrimeze VIDEO

Sute de medici si cadre medicale au participat marti la New York la un protest Black Lives Matter dupa moartea lui George Floyd. Cadrele medicale care s-au adunat in Times Square, scena unor mari violente cu cateva zile in urma, au ingenuncheat unii langa altii si au ridicat un pumn in semn de sustinere. continuă pe Adevărul

Investitorii nu par impresionati de protestele din SUA. Indicele bursier a continuat sa creasca

In ciuda protestelor din SUA, Indicele bursier SP 500 a continuat sa creasca ajungand la mai putin .

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA

Beijingul cere intreprinderilor publice chineze sa nu mai importe soia si porc din SUA, ca represalii fata de decizia lui Trump de a revoca statul special al Hong Kongului.

Angajati ai Facebook critica decizia lui Mark Zuckerberg de a nu actiona impotriva comentariilor provocatoare ale presedintelui Trump fata de protestele din SUA

Angajati ai Facebook au criticat pe Twitter decizia directorului general al companiei, Mark Zuckerberg, de a nu sanctiona comentariile provocatoare ale presedintelui Donald Trump fata de protestele din SUA, laudand in schimb Twitter pentru ca a luat masuri.

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine.

Trudeau, in contextul protestelor din Canada si SUA fata de rasismul politistilor: Va aud furia

Premierul Justin Trudeau a declarat luni ca aude furia si durerea tinerilor canadieni de culoare, dupa o serie de manifestatii care au loc in toata tara pentru a denunta violenta si rasismul politistilor, in SUA si Canada, relateaza AFP.

VIDEO Lunga tacere a lui Justin Trudeau, intrebat cum comenteaza actiunile lui Trump in fata protestelor din SUA

Presat sa comenteze atitudinea lui Donald Trump in fata protestelor antirasiste, premierul Justin Trudeau a pastrat marti o tacere de peste 20 de secunde, inainte de a reafirma ca tara sa urmareste cu oroare situatia din Statele Unite, scrie AFP.

VIDEO Imagini socante si revoltatoare in SUA. Momentul in care un politist este lovit din plin intr-o intersectie

Tensiunile curente din Statele Unite risca sa degenereze intr-o spirala a violentei. Marti dimineata, un politist din New York a fost lovit intentionat de o masina si a ramas inert pe asfalt.

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Profesor de economie: Criza din SUA se va rasfrange si asupra Romaniei

Efectele a ceea ce se intampla in SUA la momentul actual au inceput deja sa se vada in economia romaneasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )