Libnet.ro
UNICEF

14:15

Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Antena3 Antena3,
Michael Jordan, reactie la protestele din SUA: Vocile noastre unite trebuie sa faca presiuni asupra liderilor nostri

Moartea lui George Floyd, un barbat de culoare e 46 de ani care a fost ucis de un ofiter de politie din SUA, a starnit revolta in randul protestatarilor care continua de zile intregi confruntarile violente cu fortele de ordine. continuă pe Antena3

Protestele din SUA, tot mai violente: Garda Nationala va fi mobilizata in totalitate in Minnesota

Protestele dinMinnesota devin tot mai violente, guvernatorul statului,Tim Walz, fiind nevoit sa mobilizeze in totalitateGarda Nationala,o decizie fara precedent in istoria de 164 de ani a.

Scene socante la protestele din SUA: Masinile de politie intra intentionat in multimea stransa la New York

Politia din New York a inceput o investigatie dupa ce o filmare in care o masina de politie a departamentului intra direct intr-un grup de protestatari a aparut pe internet, relateaza CNN.

Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute.

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

Protestele din SUA au scapat de sub control. Manifestantii au atacat Casa Alba si sediul CNN. in Minneapolis a fost decretata starea de urgenta

Manifestatiile au luat amploare in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Protestele din SUA: Trump nu va activa deocamdata trupele federale, spune consilierul sau Robert OBrien

Administratia Trump nu va invoca pentru moment autoritatea federala asupra Garzii Nationale americane, a declarat duminica Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american, in contextul in care protestele au luat amploare in mai multe orase din SUA dupa moartea unui barbat de culoare, in timp ce se afla in custodia politiei, la Minneapolis, transmite Reuters.

UPDATE Echipa CNN, care fusese retinuta la protestele din Minneapolis, SUA, a fost eliberata de politie (VIDEO)

UPDATE, 29 mai, ora 14. 45 Atat Omar Jimenez, cat si ceilalti membri ai echipei CNN retinute de politie la protestele din Minneapolis, SUA, au fost eliberati din custodia autoritatilor. intr-o prima.

Marturia unui roman despre haosul din SUA: Este o tregedie pentru oamenii de culoare care traiesc in fiecare zi cu asta

Vlad Ghenciu, presedintele Camerei de Comert din SUA si martor la protestele care au adus haos pe strazile din Statele Unite, relateaza primele impresii de la fata locului, in exclusivitate pentru Antena 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )