Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gestul impresionant al unui baietel de 8 ani. Motivul pentru care si-a lasat parul sa creasca timp de doi ani

Adevărul Adevărul,
Gestul impresionant al unui baietel de 8 ani. Motivul pentru care si-a lasat parul sa creasca timp de doi ani

Un baietel in varsta de doar opt ani din Statele Unite a decis sa faca un gest impresionant dupa ce a aflat de la mama lui povestea unei fetite bolnave de cancer. Dupa doi ani in care si-a lasat parul sa creasca, copilul l-a donat pentru realizarea unor peruci care sa ajunga la fetitele ce-si pierd parul in timpul chimioterapiei. continuă pe Adevărul

PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Social-democratii au reactionat la declaratiile, de marti din Germania, ale presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca nu este de mirare ca strainii au o perceptie proasta despre Romania, in conditiile in ca.

FOTO O saptamana de infern in put: eforturi dramatice de salvare a unui baietel de doi ani care a cazut intr-o groapa de 100 de metri in Spania

Echipele de salvatori din sudul Spaniei au inceput forarea unui tunel paralel cu un put in care a cazut un baietel in varsta de doi ani in urma cu o saptamana, in speranta ca il pot salva.

Motivul socant pentru care cadavrul unui bebelus este tinut de doua luni la morga din Vaslui

Cadavrul unui bebelus este tinut la morga Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui de doua luni, iar familia nu a putut sa-si inmormanteze copilul, deoarece autoritatile nu au gasit o solutie pentru.

Motivul incredibil pentru care ar trebui sa adaugi bicarbonat de sodiu in ceaiul verde

Ceaiul verde este o bautura extrem de sanatoasa. in combinatie cu bicarbonatul de sodiu face insa adevarate minuni. Daca il combini cu bicarbonatul de sodiu, obtii o bautura care te ajuta sa slabest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )