Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul incredibil al unui barbat pentru sotia sa nevazatoare. Ce a invatat sa faca pentru ea a impresionat o lume intreaga

Antena3 Antena3,
Gestul incredibil al unui barbat pentru sotia sa nevazatoare. Ce a invatat sa faca pentru ea a impresionat o lume intreaga

Un barbat de 84 de ani a fost la un curs de make-up pentru a invata cum sa-si machieze sotia sa, care a inceput sa-si piarda vederea. Mona suferea de o afectiune care ii deteriora vederea tot mai mult pe. continuă pe Antena3

Gestul impresionant al unui barbat din Iasi. Doneaza sange de 30 de ani: Maine putem cadea la pat

Un barbat din Iasi doneaza sange de 30 de ani si in tot acest timp a salvat zeci de vieti. Omul doneaza lunar sange si toti angajatii Centrului de Transfuzii din Iasi il cunosc. Azi mergem pe.

Gest de omenie al unui barbat din Braila: De ce a coborat soferul din masina intr-o intersectie(VIDEO)

Gest plin de omenie al unui sofer din Braila. Acesta a coborat din masina intr-o intesectie din oras pentru a-l ajuta sa traverseze pe un barbat aflat in scaun cu rotile. intreaga scena a fost.

HOROSCOP. Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodie

Or fi barbatii aproximativ la fel, insa cand vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiti. Astrologii au gasit cateva caracteristici comune, specifice fiecarei zodii in parte. Iata cum poti cuceri inima unui.

Luare de ostatici la Paris: Politia intervine impotriva unui barbat inarmat cu un pistol

Un barbat a luat doua persoane ostatice la sediul unei firme de publicitate din Paris, relateaza agentiile internationale de presa.

Luare de ostatici la Paris: Politia intervine impotriva unui barbat inarmat

Un barbat a intrat in sediul unei firme de publicitate din Paris si a luat ostatici in scopul de a fi pus in contact cu Ambasada Iranului in Franta si Guvernul francez, relateaza agentiile internationale de presa.

Consultari privind infiintarea unui comitet pentru Siria

Oficiali importanti din Iran, Rusia si Turcia se vor intalni la Geneva pe 18-19 iunie pentru consultari cu ONU privind infiintarea unui comitet constitutional pentru Siria, conform trimisului ONU in Siria, Staffan de Mistura, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )