Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gestul impresionant al unui barbat din Iasi. Doneaza sange de 30 de ani: Maine putem cadea la pat

Antena3 Antena3,
Gestul impresionant al unui barbat din Iasi. Doneaza sange de 30 de ani: Maine putem cadea la pat

Un barbat din Iasi doneaza sange de 30 de ani si in tot acest timp a salvat zeci de vieti. Omul doneaza lunar sange si toti angajatii Centrului de Transfuzii din Iasi il cunosc. Azi mergem pe. continuă pe Antena3

Gest de omenie al unui barbat din Braila: De ce a coborat soferul din masina intr-o intersectie(VIDEO)

Gest plin de omenie al unui sofer din Braila. Acesta a coborat din masina intr-o intesectie din oras pentru a-l ajuta sa traverseze pe un barbat aflat in scaun cu rotile. intreaga scena a fost.

Un barbat din Iasi s-a sinucis chiar inainte de nunta. Ultima conversatie cu iubita lui

Tragedie intr-o familie din judetul Iasi, unde un tanar de 28 de ani si-a pus capat zilelor chiar inainte de nunta. impietrita de durere, cea care urma sa ii devina sotie peste cateva zile spune ca.

A dat examenul pentru permisul auto, iar la un moment dat a sarit sa-l bata pe politistul examinator. Ce se intamplase

Un barbat din Iasi care dadea examenul pentru permisul auto a sarit sa-l bata pe politistul examinator, in trafic, miercuri la pranz. Atat candidatul furios cat si politistul examinator au.

Gestul incredibil al unui barbat pentru sotia sa nevazatoare. Ce a invatat sa faca pentru ea a impresionat o lume intreaga

Un barbat de 84 de ani a fost la un curs de make-up pentru a invata cum sa-si machieze sotia sa, care a inceput sa-si piarda vederea. Mona suferea de o afectiune care ii deteriora vederea tot mai mult pe.

O mama din Iasi a cumparat un ou de ciocolata pentru copilul ei. Cand s-a uitat mai bine a ramas fara cuvinte

O mama din Iasi a postat online ce a trait pentru ca toti parintii sa vada ce descoperire incredibila a facut. Ea a cumparat un ou de ciocolata, insa cand a ajuns acasa, a descoperit ca ciocolata pe care urma sa o.

Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

O tanara de 26 de ani din Iasi a avut parte e o experienta infioratoare. A fost la un pas sa fie strivita de tren intr-un incident care s-a produs marti seara in localitatea Halaucesti. Tanara.

Gestul impresionant al lui Ion Tiriac de a o ajuta pe Simona Halep. Fara Tiriac, Halep nu facea contract cu Nike

Ion Tiriac este unul dintre cei mai mari sustinatori ai Simonei Halep, dar in acelasi timp influenteaza toate deciziile importante ale carierei tenismenei. S-a aflat, din declaratiile lui Dumitru.

Avertismentul unui iesean care a intrat in sediul Politiei: O sa imi ucid nevasta si ma sinucid. Cum au reactionat politistii

Un barbat din Iasi a intrat nestingherit intr-un sediu de Politie din mediul rural si a spus ca urmeaza sa isi ucida nevasta si sa se sinucida.

HOROSCOP. Cum sa cuceresti inima unui barbat in functie de zodie

Or fi barbatii aproximativ la fel, insa cand vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiti. Astrologii au gasit cateva caracteristici comune, specifice fiecarei zodii in parte. Iata cum poti cuceri inima unui.

Luare de ostatici la Paris: Politia intervine impotriva unui barbat inarmat

Un barbat a intrat in sediul unei firme de publicitate din Paris si a luat ostatici in scopul de a fi pus in contact cu Ambasada Iranului in Franta si Guvernul francez, relateaza agentiile internationale de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )