Libnet.ro
UNICEF

19:31

Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Playtech Playtech,
Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat ca anchetatorii au primit memoriile lui Gheorghe Dinca. Ce a scris principalul suspect in cazul Caracal intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu? Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu Stefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la inceputul anchetei, de catre procurori. Pe . continuă pe Playtech

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Sinteza zilei. Fiica monstrului din Caracal rupe tacerea si il infunda pe complicele tatalui sau

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT ca impreuna cu Stefan Risipiceanu, vecinul sau, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a disparut in.

Gestul uimitor facut de un barbat gay pentru un bebelus cu Sindromul Down, refuzat de 20 de familii FOTO

Fetita din imagini a fost diagnosticata cu Sindromul Down la doar cateva zile de cand a venit pe lume. A fost abandonata in spital de catre mama ei biologica si lasata in grija medicilor, care au fost nevoiti sa solicite interventia asistentilor maternali. Odata ce micuta a fost data spre adoptie, a fost refuzata de .

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost gasit

Tanarul suspectat de comiterea unei talharii la o sala de jocuri din Caracal, care a reusit sa fuga duminica din sediul Politiei Caracal, a fost depistat joi in aceeasi localitate si urmeaza a fi prezentat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )