Libnet.ro
UNICEF

14:00

Jaf la o sala de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost gasit

Antena3 Antena3,
Jaf la o sala de jocuri de noroc din Caracal. Suspectul a fost gasit

Tanarul suspectat de comiterea unei talharii la o sala de jocuri din Caracal, care a reusit sa fuga duminica din sediul Politiei Caracal, a fost depistat joi in aceeasi localitate si urmeaza a fi prezentat. continuă pe Antena3

Un tanar a fost dat in urmarie nationala si in consemn la frontiera: Jefuise o sala de jocuri de noroc, iar apoi a fugit din sediul Politiei Caracal

Barbatul de 22 de ani, care a jefuit o sala de jocuri de noroc, iar apoi a fugit din sediul Politiei Caracal unde fusese pentru audieri, a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera, transmite ne.

Sinteza zilei. Fiica monstrului din Caracal rupe tacerea si il infunda pe complicele tatalui sau

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT ca impreuna cu Stefan Risipiceanu, vecinul sau, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a disparut in.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )