Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gestul prin care Messi si-a incheiat oficial cariera la FC Barcelona, dupa 20 de ani! Nu mai este cale de intoarcere

Playtech Playtech,
Gestul prin care Messi si-a incheiat oficial cariera la FC Barcelona, dupa 20 de ani! Nu mai este cale de intoarcere

Ruptura dintre Leo Messi si FC Barcelona este totala! Starul argentinian a decis sa riste totul in tentativa de a scapa de pe Camp Nou! Duminica dimineata, de la ora 11:15, jucatorii Barcelonei s-au prezentat in cantonamentul echipei pentru a efectua testele fizice specifice startului de sezon. A fost mai multa agitatie decat de obicei . continuă pe Playtech

Artist, la un pas sa fie ucis in propria sa casa! Drama prin care trece e frica majora a tuturor romanilor

Sotia compozitorului Petre Magdin, pe nume Ana Morosanu Magdin, a trecut prin clipe de groaza atunci cand hotii au incercat sa intre in casa pentru a-i jefui. Artist, la un pas sa fie ucis in propria sa casa! Acest eveniment dramatic s-a produs in noaptea de joi spre vineri, chiar in locuinta compozitorului. Femeia a .

Editie speciala 360 de grade: Tehnici speciale de imaginatie prin care ne transformam visele in realitate (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despretehniciile speciale de imaginatie prin care oamenii isi pot reprograma subconstientul astfel incat.

Ianis Hagi, primul gol marcat in noul sezon din Scotia! Mutarea neasteptata prin care Steven Gerrard l-a salvat

Ianis Hagi a fost titularizat in mod surprinzator de Steven Gerrard, in partida cu Hamilton, din deplasare. Iar internationalul roman a reusit sa rasplateasca increderea antrenorului sau. A reusit sa deschida scorul in minutul 15. A fost primul gol marcat de Ianis in acest sezon. Hagi jr. a fost aspru criticat in ultima perioada, dupa .

Gaurile de vierme prin care poti realmente sa calatoresti sunt posibile

O echipa de fizicieni considera ca a gasit o modalitate de a aduce la viata o parte din opera stiintifico-fantastica. Potrivit unor noi cercetari, gaurile de vierme care sunt atat mari,.

Proiectul prin care Orange vrea sa descopere ideile romanesti pentru 5G

Orange Romania deschide inscrierile pentru 5G Online Challenge. Acesta e un concurs destinat antreprenorilor si dezvoltatorilor de produse care vor sa initieze proiecte bazate pe tehnologiile 5G.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )