Libnet.ro
UNICEF

12:15

Proiectul prin care Orange vrea sa descopere ideile romanesti pentru 5G

Playtech Playtech,
Proiectul prin care Orange vrea sa descopere ideile romanesti pentru 5G

Orange Romania deschide inscrierile pentru 5G Online Challenge. Acesta e un concurs destinat antreprenorilor si dezvoltatorilor de produse care vor sa initieze proiecte bazate pe tehnologiile 5G. continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care cresc salariile personalului de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, un proiect de lege prin care nivelul de salarizare pentru personalul care lucreaza in Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, sa fie similar cu cel din administratia centrala. Initiativa legislativa a PSD a fost adoptata cu 184 voturi pentru, 90 impotriva si cinci abtineri. Legea merge la promulgare, conform News.

Premiera in 2020 pe litoralul romanesc. Drama prin care turistii nu au trecut vara aceasta

Ultimul weekend considerat oficial de vara pe litoral a venit si cu bilantul sezonului. Vorbim si despre miile de turisti care altadata isi faceau vacantele peste hotare, dar care anul acesta au decis, fortati de imprejurari, sa dea o sansa turismului de la malul marii. Desi au fost dezamagiti de preturile de la mare, marite .

EXCLUSIV. Alin Oprea rupe tacerea despre divort. Ce i-a facut sotia timp de 25 de ani! E motivul pentru care nu vrea sa ii lase numele

Drama ascunsa din familia lui Alin Oprea abia acum iese la iveala. Marturiile prietenilor cunoscutului artist socheaza pe toata lumea. Ce spun acestia ca i-ar fi facut sotia pret de 25 de ani? Divort Alin Oprea: Ce i-a facut sotia pret de 25 de ani? Situatie neasteptata in familia lui Alin Oprea. De la un .

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )