Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gestul revoltator al unui politist din Hunedoara. A dat cu spray. Fata avea ochii rosii, tusea, se sufoca

Playtech Playtech,
Gestul revoltator al unui politist din Hunedoara. A dat cu spray. Fata avea ochii rosii, tusea, se sufoca

O invitatie la gratar s-a terminat prost pentru o familie din Hunedoara, inclusiv pentru fetita lor de cinci ani. Familia a fost invitata la un gratar de catre un vecin de bloc. Un alt vecin, deranjat ca gazda ridica un gard in spatele blocului, a sunat la politie. Unul dintre politisti a facut un gest . continuă pe Playtech

Politist din Hunedoara, anchetat pentru folosirea abuziva a spray-ului lacrimogen. Ce s-a intamplat (VIDEO)

Un politist din Hunedoara este cercetat de procurori dupa ce, alaturi de colegii sai, a incercat sa opreasca o petrecere in aer liber, intr-un cartier din oras. Politist din Hunedoara, anchetat.

VIDEO Gestul revoltator al unui politist. Mama unei fete de 5 ani: A dat cu spray. Fata avea ochii rosii, tusea, se sufoca

Politistii au tabarat pe un barbat de 63 de ani, care faceau un gratar in spatele blocului, impreuna cu o familie cu un copil de cinci ani, iar unul dintre oamenii legii a facut un gest incalificabil.

Digisport: A semnat si a anuntat ca isi doneaza tot salariul. Gestul superb al unui veteran din Bundesliga: Joc doar pentru bonusuri

Vedad Ibisevic 36 de ani) a semnat, miercuri, un contract valabil pentru urmatorul sezon cu Schalke 04, iar la scurt timp a facut un anunt referitor la salariul sau.

Primul om din PSD dat afara dupa motiunea de cenzura. Soc total in politica

Prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Guvernul PNL de la pandemie la pande-mita generalizata, a fost citita pentru prima data in Parlament in urma cu sase luni. Votul a fost luni, iar in urma lui un om din PSD a fost dat afara. Esec la motiunea de cenzura din cauza absenteismului. Primul .

Fost judecator, mort dupa ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din centrul Constantei

Un fost judecator din Constanta a murit,in noaptea de joi spre vineri, dupa ce s-ar fi aruncat in gol de la etajul8 al unui bloc din centrul municipiului Constanta. Barbatul, in varstade 52 de.

Descoperire uluitoare in bagajul unui pasager din Cluj. Politia l-a prins la timp: ce incerca sa scoata din tara

Cum ar fi sa va stiti mai bogat, cu 70 de monede si lingouri din aur si argint de 2,7 kilograme, si sa te decizi ca este cazul sa iesi cu ele din tara? Dar ce te faci, chiar daca ai avea acte doveditoare, daca stii ca ti le vor opri la vama politistii de .

Un sofer din Hunedoara a murit dupa ce a adormit la volan si a intrat intr-un TIR. Primele imagini de la fata locului

Un sofer a muritdupa ce a adormit la volanul unei dubite si a intrat intr-un TIR, pe DN66, in judetul Hunedoara.

Un baiat de 16 ani din Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit mort in fantana

Un tanar de 16 ani din comuna Manoleasa, judetul Botosani, dat disparut de familie, a fost gasit marti dimineata mort in fantana din curtea casei parintesti.

Poluatorul unui parau din Prahova a fost descoperit si amendat

Garda de Mediu Prahova a identificat si amendat poluatorul paraului Telejenel din Cheia, scrie Observatorul Prahovean.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )