Libnet.ro
UNICEF

09:31

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati . continuă pe Playtech

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Liviu Pop, aluzii reprobabile la adresa lui Klaus Iohannis: imi aduc aminte de anii 1920-1930 din Germania intrebat despre Mircea Diaconu, senatorul PSD a reluat atacurile la presedinte (VIDEO)

Senatorul Liviu Pop a facut, joi seara, in direct pe B1 TV, o aluzie controversata la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca declaratiile presedintelui in functie ii amintesc de anii 1920-1930 din.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

Culise. Klaus Iohannis si Ursula von der Leyen au vorbit nemteste si s-au inteles romaneste. Conditia ca Negrescu sa ajunga comisar

Presedinta Comisiei Europene ii promisese lui Klaus Iohannis ca va astepta instalarea Guvernului Orban pentru a solicita o noua propunere de comisar european. insa, surprinzator, Iohannis si PNL s-au trezit cu o scrisoare trimisa de Ursula von der Leyen premierului demis Viorica Dancila in care cere grabnic un nume de comisar, preferabil femeie. Dancila l-a ales pe Victor Negrescu. Fostul ministru PSD depinde insa de votul pentru Guvernul Orban.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniai, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis vrea sa fie presedintele Romaniei, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate nu ar fi rau. Dar directia e una gresita

Viorica Dancila a explicat ce inseamna Romania normala pentru Klaus Iohannis, care vrea sa fie presedintele tarii, sa conduca Guvernul si Parlamentul. Daca ar conduce totul in directia buna, poate.

OFICIAL! Klaus Iohannis, anunt important pentru viitorii MEDICI. Decretul a fost promulgat

Examenul de rezidentiat se va organiza in data de 8 decembrie. Presedintele Klaus iohannis a semnat, joi, decretulprivind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr.

Klaus Iohannis a decorat Transgaz pentru ca a finalizat o investitie: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Sectorul energetic a fost grav perturbat, in ultimul an, de masuri hazardate, precum cele ale vestitei deja, vestite in sensul cel mai negativ, Ordonante 114, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la inaugurarea Statiei de Comprimare gaze naturale Podisor, o investitie de peste 22 milioane de euro. Cu aceasta ocazie, Iohannis a acordat companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de comandor.

KLAUS IOHANNIS: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la inaugurarea Statiei de comprimare gaze naturale Podisor, ca efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman prin preturi record la gaze, energie electrica si bunuri de stricta necesitate, considerand ca urgenta zero este repararea raului produs de aceasta guvernare.

Klaus Iohannis, omagiu pentru victimele de la Colectiv. Seful Statului a depus o coroana de flori in fata clubului

Presedintele Klaus Iohannis a depus miercuri dimineata o coroana de flori in fata clubului Colectiv. Astazi se fac patru ani de la tragedia care a dus la moartea a zeci de tineri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )