Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, omagiu pentru victimele de la Colectiv. Seful Statului a depus o coroana de flori in fata clubului

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, omagiu pentru victimele de la Colectiv. Seful Statului a depus o coroana de flori in fata clubului

Presedintele Klaus Iohannis a depus miercuri dimineata o coroana de flori in fata clubului Colectiv. Astazi se fac patru ani de la tragedia care a dus la moartea a zeci de tineri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata, in fata clubului Colectiv si a depus o coroana de flori in memoria victimelor. Azi se implinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv,.

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Viorica Dancila il provoaca pe Klaus Iohannis la o dezbatere prezidentiala unu la unu: inca il mai astept Sefa PSD, increzatoare ca va ajunge alaturi de seful statului in turul 2 al alegerilor

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din noiembrie, a reiterat, luni seara, ca isi doreste o dezbatere unu la unu cu presedintele in functie, Klaus Iohannis, care este propus de PNL.

Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, duminica, in fata liberalilor, la evenimentul de lansare a programului sau. Seful statului a declarat ca socia.

Slujbe de pomenire pentru victimele de la Colectiv

Doua slujbe de pomenire pentru cei 64 de tineri morti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv vor fi savarsite, miercuri, la patru ani de la tragedie, de Arhiepiscopia Bucurestilor. Potrivit unui.

Slujbe de pomenire pentru victimele de la Colectiv. 64 de tineri au murit, iar altii au fost mutilati fizic si psihic

Doua slujbe de pomenire pentru cei 64 de tineri morti in incendiul din clubul bucurestean Colectiv vor fi savarsite, miercuri, de Arhiepiscopia Bucurestilor, la patru ani de la tragedie, informeaza un comunicat.

Mars comemorativ la Cluj pentru victimele Colectiv. 30 octombrie e data care a socat un popor si a aratat o tara incapabila sa aiba grija de cetatenii ei

Marsul din Cluj este organizat de trei organizatii civice din oras, Umbrela Anticoruptie Cluj, Coruptia Ucide si Baricada Civica Cluj.

Scandal farasfarsit in cazul nominalizarii comisarului european intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Scandal farasfarsit in cazul nominalizarii comisarului european. Presedintele Klaus Iohannis ii cere Vioricai Dancila sa inceteze orice demers pentru propunerea unui comisar european. Seful.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Culise. Klaus Iohannis si Ursula von der Leyen au vorbit nemteste si s-au inteles romaneste. Conditia ca Negrescu sa ajunga comisar

Presedinta Comisiei Europene ii promisese lui Klaus Iohannis ca va astepta instalarea Guvernului Orban pentru a solicita o noua propunere de comisar european. insa, surprinzator, Iohannis si PNL s-au trezit cu o scrisoare trimisa de Ursula von der Leyen premierului demis Viorica Dancila in care cere grabnic un nume de comisar, preferabil femeie. Dancila l-a ales pe Victor Negrescu. Fostul ministru PSD depinde insa de votul pentru Guvernul Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )