Libnet.ro
UNICEF

05:30

Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Antena3 Antena3,
Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a tinut cu sufletul la gura milioane de romani. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trait emotia la cote uriase. Printre cei aflati in public s-a. continuă pe Antena3

Militarii romani din Afganistan, mesaje de incurajare pentru Simona Halep: Victorie Halep!

Militarii romani din Afganistan isi arata sustinerea pentru Simona Halep, careia ii ureaza succes in finala de la Roland Garros, pe care o va disputa sambata in fata rusoaicei Maria Sharapova. Scorpionii.

incurajarile campionilor romani pentru Simona Halep

Multe mesaje de sustinere pentru Simona Halep din lumea sportului. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fosti tenismeni dar si ministrul Tineretului si Sportului sunt convinsi ca Simona va castiga finala.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

Mesaj de sustinere al gimnastelor din lotul national pentru Simona Halep

Gimnastele din lotul national al Romaniei i-au transmis, vineri, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, un mesaj de sustinere jucatoarei Simona Halep inainte de finala turneului de la Roland Garros. Campio.

Mesajul Nadiei Comaneci pentru Simona Halep: Azi ai facut istorie. iti multumim!

Fosta campioana olimpica la gimnastica Nadia Comaneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep, dupa finala de la Roland Garros. Ce performanta! Romania este mandra de tine, Simona. Azi, ai facut istorie.

Boris Becker: Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost una spectaculoasa, publicul fiind incantat de jocul practicat de cele doua sportive. Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin, a precizat Boris Becker, fost mare jucator de tenis si actualul antrenor al lui Novak Djokovic.

Mesajul Scorpionilor Negri pentru Simona Halep

Meciul Simonei Halep este un eveniment pentru toti romanii, indiferent unde se afla. De exemplu, Scorpionii Negrii au transmis, din Afganistan, un mesaj de sustinere Simonei, inainte de finala impotriva Mariei Sar.

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Boris Becker: Un mare respect pentru Simona Halep... Ce finala!

Fostul tenismen Boris Becker, de sase ori castigator de Grand Slam si actual antrenor al sarbului Novak Djokovici, a precizat ca a fost incantat de finala French Open de sambata, dintre Maria Sarapova si.

Lucian Bute: Sunt mandru de Simona Halep

Fostul campion mondial la box, Lucian Bute, a postat si el un mesaj de felicitare pentru Simona Halep. Sunt mandru de Simona Halep- a scris Lucian Bute pe un cont de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )