Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lucian Bute: Sunt mandru de Simona Halep

România Liberă România Liberă,
Lucian Bute: Sunt mandru de Simona Halep

Fostul campion mondial la box, Lucian Bute, a postat si el un mesaj de felicitare pentru Simona Halep. Sunt mandru de Simona Halep- a scris Lucian Bute pe un cont de socializare. continuă pe România Liberă

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare de la Roland Garros

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare din finala de la Roland Garros de maine. Cu totii spera ca jucatoarea sa rescrie succesul lui Ilie Nastase de acum 41 de ani. Este o.

Ruxandra Dragomir, la RFI: Simona Halep poate castiga Roland Garros; e o inspiratie pentru foarte multi sportivi

Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi o inspiratie pentru foarte multi sportivi.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Mats Wilander, fost numar 1 in tenisul mondial masculin: Simona Halep e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea

Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander, in prezent analist la Eurosport, a comparat-o pe Simona Halep cu sirbul Novak Djokovici, actual numar 2 in clasamentul ATP, dupa calificarea de miercuri a romancei in semifinalele Roland Garros: Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramine prezenta, vrea sa cistige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea, a spus Mats Wilander, potrivit GSP.

Fotbalistii nationalei sunt alaturi de Simona Halep

Noi o sustinem pe Halep- este mesajul cu care fotbalistii nationalei lui Piturca s-au tras in poza. Ciprian Marica a postat poza pe pagina lui de pe un site de socializare cu mesajul: Hai Simona! Hai Romania! .

Simona Halep, un MIRACOL si un munte de MODESTIE de la care ar trebui sa invatam. Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro

Milioane de romani sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora 15:00,.

Simona Halep: Am energia necesara ca sa pot juca o finala

Jucatoarea de tenis Simona Halep spune ca are energia necesara pentru a disputa ultimul act al turneului de la Roland Garros, citeaza ProSport. Astazi am altfel de emotii. Sunt mult mai linistita. incerc.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de sustinere

Cu doar o zi inainte de marea finala de la Roland Garros, Simona Halep primeste sute de mesaje de sustinere de la romani raspanditi in toate colturile lumii. Cei din urma care i-au transmis incurajari jucatoarei noastre sunt militarii romani din Afganitan.

Ce vedete o sustin pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Vedetele postului Antena 1 o sustin pe Simona Halep, romanca ce a rescris istoria tenisului romanesc. Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, Dan Negru si Andrei Aradits sunt doar cateva dintre vedetele tv ce s-au fotografiat cu mesaje de sustinere pentru frumoasa tenismena ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, iar maine isi va disputa cu Maria Sharapova titlul de Grand Slam.

VIDEO Simona Halep, incurajata in plenul Parlamentului de la Chisinau inaintea finalei de la Roland Garros cu rusoaica Maria Sharapova: Hai Simona! Hai Romania!

Performanta Simonei Halep care s-a calificat in premiera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros a fost salutata si in plenul Parlamentului Republicii Moldova, acolo unde un deputat a luat cuvantul si a exclamat Hai Simona! Hai Romania. Simona Halep va juca sambata finala de la Roland Garros impotriva tenismenei din Rusia, Maria Sharapova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3749 seconds )