Libnet.ro
UNICEF

10:02

Gestul teribil al unui barbat din SUA. A incercat sa cumpere o fetita de opt ani chiar de la mama ei

B1 B1,
Gestul teribil al unui barbat din SUA. A incercat sa cumpere o fetita de opt ani chiar de la mama ei

Un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa cumpere un copil intr-un supermarket din Florida. Suspectul, in varsta de 81 de ani,pe nume Hellmuth Kolb, a inceput sa vorbeasca cu mama copilei, a. continuă pe B1

Razbunare pe Facebook: Un barbat din Timis a falsificat contul unei tinere si a pus poze compromitatoare cu ea. Acum este cercetat de Politie

Un barbat din judetul Timis este cercetat pentru infractiuni de modificare de date informatice si fals informatic, in urma descoperirii ca acesta a falsificat un cont de Facebook al unei fete pe care o placea.

Un barbat din judetul Hunedoara s-a dus sa taie lemne, cand a facut o descoperire incredibila. Doamne, este o minune! (FOTO)

Un barbat din satul Bucium, un sat din Muntii Orastie, judetul Hunedoara, a avut parte de o surpriza incredibila, dupa ce s-a dus sa taie lemne. Emil Polgar a zarit o cruce dupa ce a crapat un butuc gros.

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

De ce a murit de fapt directorul unui liceu din Bihor, dupa ce s-a crezut ca ar fi fost intoxicat de la o conserva cu ton

O femeie de 49 de ani, director adjunct al unui liceu din Bihor, a murit in urma intoxicatiei cu o substanta folosita in deratizare, iar sotul ei este internat in stare grava in spital. Cei doi s-au prezentat.

Moarte stupida pentru un barbat din Suceava. Politistii au deschis o ancheta

Un barbat de 71 de ani din comuna suceveana Galanesti a murit strivit de un tractor. Accidentul a avut loc vineri dupa-amiaza. Tractorul s-a rasturnat, iar barbatul a ramas prins sub utilaj,.

Momente de panica printre calatorii unui autobuz din Ploiesti, dupa ce masina s-a rupt in doua

Panica intr-un autobuz din Ploiesti! Calatorii au trecut prin momente de spaima cumplita, dupa ce autobuzul s-a rupt pur si simplu in doua .

ştiri de la B1

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )